Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας εργαζομένων Δήμου Παγγαίου

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του Δήμου Παγγαίου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου  στο Αμφιθέατρο «Φρίξος Παπαχρηστίδης» στην Ελευθερούπολη. Την πίτα ευλόγησε, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητρόπολης Ελευθερούπολεως, Πρωτοπρεσβύτερος Αθανάσιος Παπαδάκης, πλαισιωμένος από εκπροσώπους του κλήρου, παρουσία του δημάρχου Παγγαίου, Φιλίππου Αναστασιάδη, του γενικού γραμματέα του δήμου, αντιδημάρχων, πλήθους δημοτικών συμβούλων και εργαζομένων του δήμου.

Ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης κατά την ομιλία του εξέφρασε τις θερμότερες ευχές  για μια νέα χρονιά με υγεία, ελπίδα και αισιοδοξία για τους εργαζομένους του δήμου και τις οικογένειές τους.

«Είναι πολύ σημαντικό ότι τις δυσκολίες των προηγούμενων ετών τις περάσαμε μαζί, σαν μια ενωμένη ομάδα. Κρατήσαμε τη συνοχή της τοπικής μας κοινωνίας. Από τις κοινωνικές υπηρεσίες μέχρι την καθαριότητα, από τους παιδικούς σταθμούς μέχρι τις διοικητικές υπηρεσίες, σταθήκατε όλοι αρωγοί στους συμπολίτες μας. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συμβολή σας στην προσπάθεια αυτή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αναστασιάδης.

Στο ίδιο πλαίσιο συμπλήρωσε, ότι ο δήμος Παγγαίου έχει κατορθώσει να μην αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, έτσι ώστε να μην συντρέχουν και λόγοι ανασφάλειας για την ικανότητά του να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Τέτοια προβλήματα που δυστυχώς αντιμετωπίζουν άλλοι Δήμοι, δεν υπάρχουν στον ορίζοντά μας. Αντίθετα, με διοικητικές κινήσεις προβαίνουμε σε εξορθολογισμό της δομής και της λειτουργίας μας, με γνώμονα την εσωτερική σταθερότητα των υπηρεσιών. Παράλληλα, είναι ξεκάθαρη η θέση μας για τον δημόσιο χαρακτήρα όλων των υπηρεσιών που παρέχει ο δήμος» .

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε κι ο γενικός γραμματέας του δήμου, Γιώργος Καλλινικίδης, αναφερόμενος, κυρίως, στην αγαστή συνεργασία του όλα αυτά τα χρόνια με τους εργαζομένους του δήμου Παγγαίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.