Κύριο άρθροΠολιτική

Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση: Όταν λεμέ stop στα διόδια… δεν εννοούμε να γίνονται εργασίες εγκατάστασης…

Η παράταξη του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση δηλώνει τα εξής:

«Μπορεί όλες αυτές τις ημέρες προς χάριν της ενότητας και της επιτυχίας του συλλαλητηρίου να δεχτήκαμε πολλές άστοχες δηλώσεις της Διοίκησης του Δήμου. Μάλιστα για αυτήν την ενότητα καλέσαμε σε υπομονή και της άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης με αποτέλεσμα αυτή η ανοχή μας να εκληφθεί ως αδυναμία σε βαθμό που στελέχη της Διοίκησης κυριολεκτικά άλλα να δηλώνουν και άλλα να πράττουν.

Γνωρίζαμε ότι η Δήμαρχος δεν είναι συνηθισμένη σε έντονους κοινωνικούς αγώνες, προσπαθήσαμε να αναπληρώσουμε εμείς αυτό το κενό της. Δεν μπορούμε να κλείσουμε όμως τα μάτια και να λέμε οι εργασίες εγκατάστασης των διοδίων δε θα γίνουν και αυτές να γίνονται…

Δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σε μία διαπαραταξιακή που προς τα έξω φαίνεται ότι συντονίζει τον αγώνα ενώ αυτός καθορίζεται από τη Δήμαρχο με συνεχείς δηλώσεις υποτονικότητας για να μην τις χαρακτηρίσουμε διαφορετικά.

Αγώνας ξεσηκωμού της κοινωνίας απέναντι στα Διόδια δε γίνεται χωρίς να τον πιστεύει ο πρώτος πολίτης αυτής της πόλης. Κανένας μέχρι σήμερα δεν κατάφερε να κάνει ομελέτα χωρίς να σπάσει αυγά. Σε δύο βάρκες μπορεί κάποιος να σταθεί για λίγο μετά πρέπει να διαλέξει γιατί η κοινωνία βλέπει, αφουγκράζεται δεν εξαπατείται για αγώνες που δε δίνονται.

Δεν πρόκειται να παρακαλέσουμε καμία διαπαραταξιακή να συνεδριάσει και να κλιμακώσει τον αγώνα της.

Τους κοινωνικούς αγώνες πρέπει να τους πιστεύεις πρώτα εσύ για να περιμένεις απήχηση και αποτέλεσμα.

Αγώνες για τα μάτια του κόσμου δε δίνουμε γι’ αυτό και αποχωρούμε από τέτοιου είδους διαπαραταξιακές που ψάχνουν για δικαιολογίες και καταμερισμό ευθυνών στους άλλους.

Οι κοινωνικοί αγώνες δε γίνονται με λόγια, απαιτούν θυσίες, συγκρούσεις υπομονή, θέληση και προπαντός σταθερή θέση.

Τον πολίτη μπορεί να τον κοροϊδέψεις για αυτό που είσαι μια δύο και τρείς φορές, όχι για πάντα…

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Κ.Α.Π. – ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ»

 

** Με βάση την ανακοίνωση αυτή το μέλος της Κοινωνικής Αποτελεσματικής Παρέμβασης που συμμετείχε στην Διαπαραταξιακή κ. Μανώλης Κελαϊδάκης παραιτήθηκε..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *