Κλιμάκιο του Δήμου Καβάλας επισκέφθηκε τους Φιλίππους και τις Κρηνίδες

Κλιμάκιο του Δήμου Καβάλας επισκέφθηκε τους Φιλίππους και τις Κρηνίδες για να εξετάσουν δια ζώσης τα προβλήματα και να δοθούν λύσεις. Ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος σημείωσε ότι αυτή η διαδικασία γίνεται σε όλο το μήκος και πλάτος του Δήμου Καβάλας.

 Όπως ανέφερε αρχικά «Από τότε που αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας γίνονται αυτού του είδους οι επισκέψεις πολύ τακτικά. Έγιναν και κάποιες λαϊκές συνελεύσεις στο Ζυγός, στο Δάτο  αλλά δυστυχώς όμως ο ιός μας ανέκοψε λιγάκι αυτή την ορμή για να πάμε σε όλα τα χωριά, παρόλα αυτά όμως τα κλιμάκια, ο  Δήμαρχος δηλαδή, η Τεχνική Υπηρεσία,  ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ  κ. Χρόνης και  εγώ φυσικά επισκεπτόμαστε τακτικά και με άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες και άλλους Αντιδημάρχους τα δημοτικά διαμερίσματα προκειμένου να δούμε από κοντά τα προβλήματα και να προβούμε  σε άμεσες λύσεις.

 Έτσι λοιπόν προχθές ήταν η σειρά των Φιλίππων και μαζί με τον Πρόεδρο κ. Τοττό ενημερωθήκαμε για τα προβλήματα. Συγκεκριμένα ενημερωθήκαμε για κάποια σημεία που είναι επικίνδυνα για κατολισθήσεις και άλλου τέτοιου είδους  προβλήματα, ενώ πήγαμε και στο Δημοτικό Σχολείο των Φιλίππων, είδαμε μικροπροβλήματα με στόχο να ενημερωθεί άμεσα η υπηρεσία και με το προσωπικό που έχει και τις δυνατότητες που έχει να προβούν σε άμεσες λύσεις».

 ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ

Ο ίδιος ανέφερε ότι μετά τους Φιλίππους  το κλιμάκιο πήγε και στις Κρηνίδες. «Εκεί υπάρχει πρόβλημα στα Καβάκια που  όταν βρέχει πολύ πλημμυρίζουν εκεί τα σπίτια και είδαμε το θέμα το οποίο έτσι και αλλιώς το μελετούσαμε πολύ καιρό.

 Βρήκαμε μάλιστα μια λύση η οποία πιθανότατα θα λύσει το πρόβλημα για να μην έχουμε τέτοιου είδους πλημμηρικά φαινόμενα ενώ θα προβούμε το συντομότερο δυνατό στην λύση ώστε ο χειμώνας που  θα έρθει να μην φέρει τέτοιου είδους προβλήματα.

 Παράλληλα θα συνεχίσουμε και σε άλλα δημοτικά διαμερίσματα και έχουμε πάει και στον Αμυγδαλεώνα, στην Λυδία, στις Κρηνίδες, σε Πολύστυλο, Δάτο, Βουνοχώρι και θα συνεχίσουμε» τόνισε χαρακτηριστικά.

 ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Ερωτηθείς σχετικά με το αν αυτή η διαδικασία θα συνεχιστεί σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου καβάλας σχολίασε ότι  «Εμείς καταγράφουμε όλα τα προβλήματα και παντού ενώ είναι πολύ σημαντική η παρουσία και του Δημάρχου αλλά και των υπηρεσιακών παραγόντων προκειμένου να μπορούν να βλέπουν στην πράξη τα προβλήματα που υπάρχουν, προβλήματα είτε μικρά είτε μεγάλα. Για να υπάρχει άμεση γνώση και ίδια άποψη. Από το γραφείο δεν μπορείς να λύσεις προβλήματα, Πρέπει να είσαι παρόν και να δίδεις άμεσες λύσεις. Γι αυτό και είμαστε μαζί πάντοτε με τους υπηρεσιακούς παράγοντες που έτσι και αλλιώς γνωρίζουν τα προβλήματα, τις δυνατότητες και τις ικανότητες του προσωπικού για να δίδουν άμεσα λύση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.