Κύριο άρθροΠολιτική

«Κινητικότητα στη ΝΟΔΕ εν όψει και της ΔΕΘ» ανακοινώνει ο πρόεδρός της Χαράλαμπος Δράκος

Συνεχίζονται οι επισκέψεις κλιμακίου της ΝΟΔΕ ΝΔ Καβάλας σε  όλες τις κοινωνικές δομές της Καβάλας στο πλαίσιο της καταγραφής των προβλημάτων τους, όπως δηλώνει ο πρόεδρος της κ. Δράκος. Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει και μία συνάντηση προέδρων ΝΟΔΕ στην Κομοτηνή ενόψει ΔΕΘ.

«Νομίζω ότι οι επαφές μας έχουν τελειώσει σχεδόν. Έχουμε πάει στην Αγία Μαρίνα, έχουμε πάει στην ΠΝΟΗ, έχουμε πάει  σε όλες τις κοινωνικές δομές, στην Χρυσούπολη ακόμη ενώ μιλάμε για μια πανελλήνια δράση του κόμματος, έχει δηλαδή πανελλήνια μορφή. Προσπαθούμε βέβαια να καταγράψουμε τα προβλήματα και έχουμε πάρει κάποια καλά στοιχεί α και συμπεράσματα τα οποία έχουν μεταφερθεί στα στελέχη της ΝΔ προκειμένου να τα εντάξουν στο πρόγραμμα εξεύρεσης επίλυσης αναλόγων προβλημάτων.

 

Όσον αφορά τώρα τη δράση της ΝΔ αρχίζουμε από τη Δευτέρα με μια συνάντηση προέδρων στην ΑΜΘ στην Κομοτηνή παρόντος του οργανωτικού γραμματέα προκειμένου να καθοριστούν οι κινήσεις μας εν όψει και της ΔΕΘ και έτσι με την πορεία μας θα δώσουμε και τα δικά μας δείγματα γραφής, για να δούμε και τα προβλήματα του κόσμου.

 

Παράλληλα σε νομαρχιακό επίπεδο θα επιδιώξουμε την συνάντηση παλαιών στελεχών της ΝΟΔΕ. Αυτό θα γίνει μέσα στον Σεπτέμβριο, κάποιοι άνθρωποι δουλεύουν προς αυτή την κατεύθυνση και θα δούμε να είμαστε έτοιμοι σε περίπτωση πρόωρων εκλογών» κατέληξε ο ίδιος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *