«Κινητικότητα και διεθνείς διοργανώσεις εν όψει στο ΤΕΙ Καβάλας» δηλώνει ο Αντιπρύτανης  Δημήτρης Μαδυτινός

Ξεκίνησαν ηλεκτρονικά οι εγγραφές στο ΤΕΙ ΑΜΘ με τις καλύτερες προοπτικές όπως εξήγησε σε δηλώσεις του ο Αντιπρύτανης κ. Δημήτρης Μαδυτινός.

Σύμφωνα με τον ίδιο «Οι εγγραφές ξεκίνησαν ηλεκτρονικά, από τη Δευτέρα 10 Σεπτέμβριο έως την ερχόμενη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου οι μαθητές μπορούν ηλεκτρονικά πια να υποβάλλουν την αίτησή τους ως νεοεισαχθέντες.

Δεν χρειάζεται πλέον να έρθουν στο ΤΕΙ και όταν γίνει η οριστικοποίηση των δηλώσεων και πριν την έναρξη των μαθημάτων μπορούν να έρθουν στο ίδρυμα μας και να κάνουν αυτοπροσώπως την ταυτοποίηση της εγγραφής τους οπότε και να ξεκινήσουν κανονικά τα μαθήματά τους».

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Αναφορικά με τις άλλες δράσεις του ιδρύματος ο κ. Μαδυτινός τόνισε ότι  «Εδώ έχουμε μια καλή πορεία, κάθε χρόνο γίνονται πάνω από 140 μετακινήσεις μαθητών και καθηγητών. Οι ίδιοι αρχίζουν από τώρα να προγραμματίζουν τις 6μηνες μετακινήσεις τους και να ρυθμίσουν τα μαθήματα τους κάνοντας τα πλάνα τους.

Τέλος του μήνα όμως, φιλοξενούμε μια διεθνή οργάνωση – βλέπετε είμαστε τουριστικός προορισμός και όλοι θέλουν να έρχονται στον τόπο μας για τις διοργανώσεις αυτές – οπότε θα λάβει χώρα μια διεθνή οργάνωση  με 15 καθηγητές των πανεπιστημίων της Ευρώπης ώστε να σχεδιάσουν ένα νέο πρόγραμμα των χρηματοοικονομικών και της λογιστικής. Θα δώσουμε και συνέντευξη Τύπου ενώ ετοιμάζουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες».

ΣΥΝΕΝΩΣΗ

Αναφορικά με την συνένωση του ΤΕΙ με τα ΤΕΙ Σερρών, Θεσσαλονίκης και Διεθνούς Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης δήλωσε ότι «Η συνένωση τώρα είναι ένα άλλο θέμα. Περίμενα να ακούσω κάτι στη ΔΕΘ, δεν άκουσα τίποτα απο τον υπουργό Παιδείας κ. Γαβρόγλου  οπότε τώρα απλά θα περιμένουμε. Μέχρι τώρα βέβαια δεν έχει ακουσθεί κάτι αρνητικό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.