«Καταστρώνουμε αγωνιστικό πλάνο δράσης» δηλώνει ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Καβάλας  Τάσος Ιωαννίδης

«Κόφτης» στις μεταθέσεις των εκπαιδευτικών θα μπει από πλευράς του αρμόδιου υπουργείου παρά το γεγονός ότι υπάρχουν 13.000 αιτήσεις για μεταθέσεις. .

Ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Καβάλας κ. Τάσος Ιωαννίδης έκανε σχετικές δηλώσεις.

Όπως τόνισε αρχικά «Πραγματικά με τα μέτρα που θα αρχίσουν να έρχονται,  μια και είπαμε ότι όντως η άνοιξη θα είναι κρίσιμη και θερμή και όχι λόγω καιρού,  θα μας φέρουν μπροστά σε δυσκολίες και θα ανεβάσουν την «θερμοκρασία»  ακόμη πιο πολύ. Και θα πρέπει όλοι να αντιδράσουμε. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και το επόμενο διάστημα θα έχουμε κινητοποιήσεις. Είχα άλλωστε τηλεφωνική επαφή με την ΑΔΕΔΥ και μου είπαν ότι δεν έχουν βγάλει ακόμη κάτι αλλά καταρτίζουν πρόγραμμα δράσης. Τα μέτρα έρχονται και  έχουμε ήδη σε τροχιά υλοποίησης τον περίφημο κόπτη για τον οποίο μιλήσαμε εδώ και μήνες εμείς».

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ

Πρόσθεσε δε πως «Αναμένουμε στην Καβάλα τον υφυπουργό Παιδείας κ. Μπαξεβανάκη ενώ θα πρέπει να κάνουμε παρέμβαση και να δούμε το κυβερνητικό στέλεχος. Γενικότερα θα έχουμε θέμα και με τη διαδικασία αξιολόγησης όλων των δημοσίων υπαλλήλων. Ξέρουμε ότι σύμφωνα με τον κυβερνητικό σχεδιασμό και τις εξαγγελίες της υπουργού  κ. Γεροβασίλη μέχρι τις 31-3-2017 θα ολοκληρωθεί η διαδικασία αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων.

Βέβαια δεν έχει ανοίξει καν η διαδικασία αξιολόγησης αλλά η ΑΔΕΔΥ έχει βγάλει ήδη στοιχεία δράσης για τη διαδικασία αξιολόγησης μια και πιστεύουμε ότι αυτή η διαδικασία δεν έχει καμία σχέση με την ανάγκη τεχνικής, επιστημονικής αξιολόγησης και αναβάθμισης των δημοσίων λειτουργών. Η κυβέρνηση δεν έχει κανένα στόχο να γίνουν πιο αποτελεσματικές οι δημόσιες υπηρεσίες. Εμείς απλά λέμε ΝΑΙ στην αξιολόγηση αλλά με κριτήρια».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση