ΕκδηλώσειςΚύριο άρθρο

Κατάθεση προτάσεων για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας

Ενόψει του προγραμματισμού του εορταστικού προγράμματος για τη χριστουγεννιάτικη περίοδο 2016, ο Δήμος Καβάλας και η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, προσκαλούν τους καλλιτέχνες της πόλης, ομάδες, μεμονωμένα άτομα και εθελοντές να δηλώσουν το ενδιαφέρον και τις προτάσεις τους για εκδηλώσεις, καλλιτεχνικά events, συνεργασίες και συμπράξεις .

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ελπίζουμε στη συμμετοχή και συμβολή όλων των δυνάμεων της πόλης για τη διαμόρφωση ιδιαίτερου εορταστικού προγράμματος. Οι προτάσεις που θα κατατεθούν θα ληφθούν υπόψη και όσες συνάδουν με το υπό διαμόρφωση εορταστικό πρόγραμμα θα ενταχθούν υπό την αιγίδα του Δήμου Καβάλας και της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ. Ο Δήμος αναζητά καινοτόμες ιδέες και προτάσεις για εκδηλώσεις, καλλιτεχνικά events, συνεργασίες και συμπράξεις που θα είναι χρήσιμες αλλά και απαραίτητες, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις που θα συνάδουν με το εορταστικό πνεύμα. Επίσης, ο Δήμος Καβάλας και η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, ενημερώνει ότι μέρος των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων -με ιδιαίτερο βάρος για τα παιδιά και σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες- θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία και θα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των εκδηλώσεων. Τα σχήματα, οι σύλλογοι, οι φορείς, οι ιδιώτες και οι χορηγοί που θα συνεργαστούν με το Δήμο Καβάλας και τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, θα συμπεριληφθούν στο Χριστουγεννιάτικο έντυπο πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Ο Δήμος Καβάλας, θα ξεκινήσει τις εορταστικές του εκδηλώσεις στις 9 Δεκεμβρίου, με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης. Φιλοδοξία μας, η Καβάλα , να αποτελέσει εορταστικό προορισμό για επισκέπτες κάθε ηλικίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις προτάσεις τους ηλεκτρονικά στο culturesociety@dkavalas.gr, με φαξ στο 2510451401, ιδιοχείρως στα γραφεία της Διεύθυνσης Πολιτισμού της “Δημωφέλεια” στο κτήριο του «Πυθαγόρα» στην οδό 7ης Μεραρχίας 1 ή ηλεκτρονικά στο culture@kavalagreece.gr ή στο φαξ 2510 240973 ή στο Δημαρχείο Καβάλας.

Η τελική επιλογή των σχημάτων θα γίνει κατόπιν αξιολόγησης από το Δήμο Καβάλας και τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, σύμφωνα με τις ανάγκες του προγράμματος και σε συνάρτηση με την ιστορία του Δήμου Καβάλας. Η κατάθεση προτάσεων θα είναι μέχρι και την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *