«Κανείς δεν μιλάει αληθινά σε ό,τι αφορά την έλευση του αγωγού ΤΑΡ» δηλώνει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγροτών Δήμου Καβάλας Θέμης Καλπακίδης

Ξεφορτώνουν σωλήνες στο λιμάνι ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β και αυτό είναι λογικό όπως δηλώνει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγροτών Δήμου Καβάλας Θέμης Καλπακίδης.

«Λογικά θα χρειαστούν οι σωλήνες ενώ το μόνο που εμείς θέλουμε είναι να αλλαχθεί ή όδευση και όχι να μην γίνει το έργο. Αν τώρα φέρνουν σωλήνες καλώς το πράττουν. Απλά δεν θέλουμε να πειράξουν τα δικά μας χωράφια αλλά πρέπει να ασχοληθούμε και με τις παρανομίες της εταιρείας. Βέβαια κανείς δεν ασχολείται με αυτό.

Όταν η εταιρεία έκανε τις παρανομίες της χωρίς άδειες δούλευε, όταν δεν πήρε άδεια εγκατάστασης με τις απαραίτητες μελέτες, κανείς δεν μιλάει παρά μόνο όλοι μιλούν για τις πολλές σωλήνες, για τις χορηγίες κλπ Με την μείωση του εισοδήματος λόγω περιορισμού του παραγόμενου προϊόντος  επίσης κανείς δεν ασχολείται. Με τις αρνητικές επιπτώσεις και δη τις περιβαλλοντικές, τις οικονομικές και όλες τις άλλες επίσης κανείς δεν ασχολείται» σημείωσε αρχικά.

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Πρόσθεσε δε πως «3-4 μήνες θα είναι η διαδρομή αυτή για την κατασκευή του αγωγού και όλες οι θέσεις εργασίας για αυτό το διάστημα θα είναι ενώ η καταστροφή και οι δεσμεύσεις θα είναι για πάρα πολλά χρόνια και όμως κανείς δεν ασχολείται.

Από εκεί και πέρα εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας και θα μιλήσουμε και πάλι εμπρός στον κόσμο όπως και αυτοί που έδιδαν υποσχέσεις, προεκλογικές φούσκες όμως όπως φάνηκε στην συνέχεια.

Ενδεχομένως τώρα οι αρμόδιοι του ΤΑΡ να έχουν έρθει σε επαφή με κάποιους αλλά οι περισσότεροι είναι αρνητικοί με την όδευση έστω και αν αυτό δεν γράφεται πουθενά. Η εταιρεία έχει και τον ΣΥΡΙΖΑ μαζί της, και τους βουλευτές και όλους όσους προεκλογικά μας στήριζαν και τώρα πια αποδείχθηκε ότι μας κορόιδευαν.

Εμείς παλεύουμε και ελπίζουμε να έχουμε αποτελέσματα στο ΣτΕ. Εμείς ακολουθούμε τη νομιμότητα ενώ η εταιρεία ΌΧΙ και θα δώσουμε τον αγώνα μας μέχρι τέλους» κατέληξε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.