Κύριο άρθροΠαιδεία

Κανένα πρόβλημα με την Δευτεροβάθμια σε ότι αφορά τον Δήμο Καβάλας δηλώνει η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας  Μαρία  Φραντζεσκάκη

Κανένα πρόβλημα με την Δευτεροβάθμια σε ότι αφορά τον Δήμο Καβάλας όπως δηλώνει η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας κ. Μαρία Φραντζεσκάκη.

Αρχικά ανέφερε ότι «Με τις καθαρίστριες ξεκινήσαμε καλά. Από τις 5-6 του μηνός είναι στην θέση τους, καθαρίζουν σωστά και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Έχει όμως αλλάξει η διαδικασία, μπήκαμε σε διαδικασίες ΕΚΠΟΤΑ και έτσι τρέχουμε τώρα έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να προετοιμαστούμε και να πάμε σε διαδικασίες που θα μας οδηγήσουν σε διαγωνισμούς. Γιατί όλα τα υλικά μας, από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο πια, πρέπει να τα προμηθευτούμε μέσω διαγωνισμών, Έως και την πιο μικρή καρφίτσα έτσι θα την πάρουμε. Για αυτό και τρέχουμε..

Βέβαια δώσαμε κατευθύνσεις και στους διευθυντές των σχολείων μια και είχαμε μεριμνήσει έγκαιρα και τους είχαμε πει να πάρουν τα σχολικά τους επίσης έγκαιρα για να μην μείνουν χωρίς γραφική ύλη.

Και αυτό έγινε.  Έχουμε ένα μικρό θέμα με τα καθαριστικά επειδή ακυρώθηκε ο διαγωνισμός του Δήμου που έγινε με διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό με την συμμετοχή του Δήμου και όλων των νομικών προσώπων».

ΥΛΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Πρόσθεσε δε ότι «Επειδή ζούμε σε δύσκολους καιρούς όμως και λόγω τω πολλών ενστάσεων δεν έχουμε υλικά καθαριότητας όλοι μας και όλος ο Δήμος. Και έτσι οι προμήθειες του Δήμου μας προσπαθούνε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να δώσουν λύσεις και θα τις βρούμε αυτές τις λύσεις. Αλλά και τις έκτακτες ανάγκες μας σαφώς και θα τις καλύψουμε.

Αυτά είναι τα δύο μεγάλα θέματα. Πάμε καλά είχαμε ένα θέμα με καυστήρες πετρελαίου στο ΕΠΑΛ που λόγω γραφειοκρατίας λίγο καθυστερήσαμε αλλά θα το λύσουμε άμεσα. Σε γενικές γραμμές πάμε καλά, είμαστε σε άμεση επικοινωνία με τους διευθυντές και γενικά συνεργαζόμαστε άψογα για να λύσουμε κάθε πρόβλημα της σχολικής μας ζωής».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *