«Καλώς να γίνει ο άξονας Ε 61» δηλώνει ο περιφερειακός σύμβουλος Αλέξανδρος Ιωσηφίδης

Μεγάλη συζήτηση γίνεται για τον οδικό άξονα Ε61 Καβάλας – Δράμας  για τον οποίο ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος δηλώνει ότι το έργο είναι άκρως απαραίτητο ασχέτως αν χρειαστεί να κοπούν πευκόδενδρα από το περιαστικό δάσος από όπου θα περνά.  Την ίδια γνώμη έχει και ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Ιωσηφίδης που έκανε σχετικές δηλώσεις.

«Νομίζω ότι πρόκειται για έργα που πρέπει ν α γίνουν. Είμαι και εγώ στη γραμμή του Θόδωρου Μαρκόπουλου μια και πρόκειται για έργα μεγάλα για το νομό οπότε πρέπει να γίνουν όπως και να έχει.

Πάντοτε όταν γίνονται έργα υπάρχουν κάποιες οχλήσεις περιβαλλοντικές απλά καλό είναι να γίνουν όσο πιο μικρές οχλήσεις γίνεται μια και πρόκειται για ένα μεγάλο έργο που θα έχει σημαντικό ρόλο στον τόπο μας γενικότερα.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή όπως και να έχει για ένα τόσο σημαντικό έργο. Τώρα η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας συνεδρίασε με θέμα για την Καβάλα και αφορά στην οικονομική στήριξη της Γιορτής του τσίπουρου και στη γιορτή του Κάστανου στο Παλαιοχώρι. Μιλάμε για δράσεις που αφορούν περισσότερο την περιοχή του Παγγαίου αλλά έτσι και αλλιώς πρόκειται για δράσεις που αφορούν όλους μας» σημείωσε αρχικά.

ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ

Ακολούθως ανέφερε ότι «Τέλος έχω ορισθεί τομεάρχης της ΝΔ. Και αυτό σημαίνει ότι  η ΝΔ και παλιά έβαζε συντονιστές και τομεάρχες προκειμένου να μεταφέρουν τη γραμμή και τον παλμό των γεγονότων στα κεντρικά του κόμματος.

Αυτό αφορά στην επικοινωνία και στην μεταφορά των προβληματισμών και των αιτημάτων της τοπικής προς την κεντρική διοίκηση. Ένας σύνδεσμός μεταξύ κέντρου και επαρχίας. Μια σχέση οργανωτική και πολιτική βέβαια. Ήταν μια καθόλα σημαντική επιλογή προς το πρόσωπο μου μια και η Δράμα είναι ένας νομός με πολλά προβλήματα και είναι τιμή για εμένα η επιλογή αυτή».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *