«Καλύπτουμε ανάγκες, προχωράμε δυνατά» τονίζει η Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Κορίνα Χιώτη Πρασσά

Στην Καλάμίτσα, στο πάρκινγκ, υπάρχει ένας κάδος (καμπάνα) για ογκώδη αντικείμενα που είναι διαρκώς γεμάτος … Κάποιοι πιστεύουν ότι η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας δεν τον αδειάζει, κάτι που το διέψευσε κατηγορηματικά η Αντιδήμαρχος κ. Πρασσά.

Όπως τόνισε «Εμείς έχουμε ως υπηρεσία ένα πρόγραμμα και καθαρίζουμε και αδειάζουμε κανονικά κάθε μέρα την καμπάνα με το γυαλί. Ο μεγάλος κάδος τώρα, με τα ογκώδη αντικείμενα επίσης κάθε μέρα γεμίζει και κάθε μέρα αδειάζει.

Καταρχάς ευχαριστώ τους  συνδημότες  για την κριτική  που μας ασκούν γιατί αυτό με βοηθά να κάνω καλά τη δουλειά μου.  Καθημερινά ο κάδος αδειάζει. Απλά οι δημότες στο 2510223514 μπορούν να ενημερώνουν την υπηρεσία για να εξυπηρετηθούν.

Εμείς προσπαθούμε να βρούμε έναν ακόμη ίδιο κάδο και να το βάλουμε εκεί δίπλα προσωρινά».

ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ

Και πρόσθεσε ότι «Θέλω μια πίστωση χρόνου για να ενημερωθώ πλήρως για τα προβλήματα της Αντιδημαρχίας και θα κάνουμε επίσης σύμβαση με πιστοποιημένο φορέα που θα κάνει αυτή τη δουλειά. Απλά εμείς θα κάνουμε μια σύμβαση μετά την συζήτηση αρκεί αν χρειασθεί να κάνουμε μια επέκταση και αναμόρφωση του προϋπολογισμού, ώστε να ετοιμάσουμε διαγωνισμό και να βρούμε έναν ανάδοχο. Και πάλι το τονίζω θα πρέπει να είναι πιστοποιημένος ανάδοχος που θα αναλάβει το έργο της συλλογής αυτών των αντικειμένων που θα τα πηγαίνει για ανακύκλωση ή κομποστοποίηση. Κάθε μέρα γεμίζει αυτός ο κάδος και κάθε μέρα βγαίνει δρομολόγιο… Ζούμε εν μέσω κρίσης και όμως αυτός ο κάδος συνεχώς γεμίζει».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.