Καλοκαιρινή εξόρμηση καθαριότητας για τον Δήμο Καβάλας

Καλοκαιρινή εξόρμηση ξεκίνησε  ο Δήμος Καβάλας στις γειτονιές της πόλης με σκοπό την αντιμετώπιση προβλημάτων που έχουν διαπιστωθεί σε αυτές και συγκεκριμένα όσο αφορά την καθαριότητα, το κλάδεμα, την αποκομιδή μεγάλων αντικειμένων και άλλων θεμάτων που μπορούν να θέσουν οι πολίτες στα συνεργεία, αλλά και στον Αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καβάλας, κ. Ζήση Μπόνια που είναι επικεφαλής αυτής της προσπάθειας.

Το πρόγραμμα των συνεργείων του Δήμου Καβάλας συνεχίζει την εξόρμηση αυτή από  την  Δευτέρα  έως  τις 27 Αυγούστου στην  περιοχή του Παληού.

Η τελευταία εξόρμηση θα πραγματοποιηθεί από 29 Αυγούστου έως 03 Σεπτεμβρίου στην  συνοικία  της Αγ. Βαρβάρας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο κ. Μπόνιας δήλωσε χθες ότι «Τελειώσαμε το Περιγιάλι την Παρασκευή και συνεχίζουμε με το Παληό, με μηχανήματα, χλοοκοπτικά, με προσωπικό και ό,τι μπορούμε θα κάνουμε. Πιστεύουμε σε μια εβδομάδα να φέρουμε σε πέρας τη δουλειά και τα χόρτα και τα σκουπίδια να μαζευτούν επιτέλους ως πρέπει. Οι κάτοικοι του Παληού μπορούν να μας πουν και τι χρειάζονται και αυτό άλλωστε έγινε και στο Περγιάλι. Οπότε και αντικείμενα προς πέταγμα, κλαδιά κλπ ας μας το φέρουν τώρα.

Μετά το Παληό έχουμε την Αγία Βαρβάρα και συνεχίζουμε»….

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.