ΑθλητικάΚύριο άρθρο

«Καλά νέα, εν αναμονή της μετακόμισης» δηλώνει ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Σκάκι Θεοδωρίδης Βασίλης

Η  παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σκάκι Σταυρούλα Τσολακίδου την πρωτοχρονιά βραβεύτηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Μαρκόπουλο για την επιτυχία της. Ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Σκάκι κ. Θεοδωρίδης Βασίλης έκανε σχετικές δηλώσεις,  όπως και για τον νέο χώρο που θα στεγαστεί προσωρινά ο Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας.

Όπως τόνισε αρχικά «Σαφώς και οι επιτυχίες της μας χαροποιούν, το βέβαιο είναι όμως ότι από εδώ και πέρα δυσκολεύουν τα πράγματα. Γιατί η Σταυρούλα θα αγωνίζεται πλέον στις κατηγορίες των γυναικών και έχει ακόμη μια κατηγορία, τις 20χρονες, μια και 14-16-18 πήρε τους αγώνες. Θα πάει το καλοκαίρι του 2017 στην Ιταλία για να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στους αγώνες για τις 20χρονες.

Έχει εξασφαλίσει την είσοδο της στο Πανεπιστήμιο αλλά πρέπει να διαβάζει καλά για να μπορέσει και να πάει καλά στις σπουδές της. Κουράζεται πάρα πολύ, αλλά προσπαθεί και βραβεύεται με τον τρόπο αυτό ενώ όλο και περισσότεροι την μαθαίνουν».

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο στεγαστικό του ζήτημα τονίζοντας ότι «Για το στεγαστικό του συλλόγου μας τώρα δεν έχουμε κάποιο νέο, αλλά δεν είναι έτοιμος ο χώρος στην Ρούσβελτ και πρέπει να γίνουν βαψίματα και αλλαγές στις τουαλέτες. Επομένως θα καθυστερήσουμε ίσως και ένα μήνα ακόμη.

Εμείς τουλάχιστον ξέρουμε που θα πάμε αν και ο νέος χώρος δεν είναι ο καλύτερος δυνατός, αλλά πάλι τι να κάνουμε; Έχουμε μια προσφορά από το Δήμο γλυτώνουμε το ενοίκιο και θα δεχτούμε και αυτή την προσφορά στέγης.

Και από την άλλη και ο Μητροπολίτης κ. Προκόπιος  μας είπε ότι κάτι χρωστάει στο σκάκι και στην Σταυρούλα. Εμείς θα τον προσκαλέσουμε στις 21 Ιανουαρίου, ημέρα κοπής της πίτας και πάλι θα βραβεύουμε την Σταυρούλα ενώ ήρθε και η μητέρα της κοντά της.

Και εκείνη που δεν ήταν γνώστης του χώρου, ενημερώθηκε και έρχεται κοντά στο σκάκι.

Τέλος το τουρνουά Χριστουγέννων είχε και φέτος επιτυχία με 51 συμμετοχές και δύο ομίλους. Φέτος ο Άρης Δόρφανης ήταν νικητής για 5η χρονιά με νίκες πολλές και πήρε και τα 200 ευρώ έπαθλο και δεύτερος ήρθε ο Βαλσαμιδης ο στρατιωτικός που πήγε στην Κύπρο και ήρθε από εκεί και τρίτος ο Γιάννης Αχτσόγλου που στα 74 του παίζει σκάκι. Όσο για την πίτα θα κοπεί και πάλι στην Δημοτική Βιβλιοθήκη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *