ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

«Κάνουμε το καλύτερο για την μεταφορά των μαθητών» δηλώνει ο  πρόεδρος  του Υπεραστικού ΚΤΕΛ  Παναγιώτης  Τσεντεμεϊδης 

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας τροποποίησε το δρομολόγιο για το 2ο Γυμνάσιο και το 7ο Λύκειο έτσι ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα οι μαθητές.  Σε σχετικές δηλώσεις του ο πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ κ. Τσεντεμεϊδης  δήλωσε πως προσπαθούν πάντα για το καλύτερο. «Μετά από πάρα πολλές φορές που ακούσαμε παράπονα από Σύλλογο Γονέων αλλά και από τους μαθητές σε ό,τι αφορά την μετακίνηση από το 2ο και 7ο Λύκειο στην περιοχή του Φλορέξ, έχουμε κάνει μια τροποποίηση του δρομολογίου για να εξυπηρετηθούν οι μαθητές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Έτσι θα προσπαθήσουμε να μπορέσουμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μαθητών μια και αλλάζει η τακτική συγκοινωνία, τουλάχιστον για φέτος ό,τι πρόβλημα παρουσιάζεται να το λύσουμε με λίγο υπομονή, ώστε να φτάσουμε σε ένα επίπεδο χωρίς προβλήματα.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της μεταφοράς των μαθητών, η άποψη μας είναι να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όσο το δυνατό περισσότερο με έργα και όχι με λόγια. Από εκεί και πέρα κάποια προβλήματα που υπήρχαν σε Χρυσούπολη, Ελευθερούπολη και στο εν λόγω σχολείο και είμαστε σε θέση να πούμε ότι κάνουμε έργο, λύσαμε προβλήματα και ό,τι πιστεύαμε με τη νέα απόφαση που είχε βγει από την 5η Αυγούστου να σταματήσουν τις πρώτες ώρες των παιδιών και να επιστρέφουν τα παιδιά όλα μαζί» σημείωσε αρχικά.

ΜΑΘΗΤΙΚΑ

Ερωτηθείς τι γίνεται με τις πληρωμές των μαθητικών μεταφορών, καθώς στο παρελθόν σημειώθηκαν μεγάλες καθυστερήσεις στις πληρωμές, απάντησε ότι «Σε γενικές γραμμές δεν σταμάτησε την ροή των χρημάτων το υπουργείο και από εκεί και πέρα υπάρχει ένα σύνολο επαφών με την Πρωτοβάθμια μια και είχαμε ένα θέμα. Αλλά πιστεύω ότι θα δοθεί τελικά λύση σε ένα θέμα που ανέκυψε με τα τιμολόγια. Εξάλλου ήταν αργά για εμάς η απόφαση του υπουργού στις 5 Αυγούστου γιατί η μεταφορά των μαθητών είχε έναρξη στις 11 Σεπτέμβρη  και μέχρι να γίνουν όλα τα γραφειοκρατικά βήματα και εμείς δυσκολευθήκαμε να τροποποιήσουμε όσο το περισσότερο τα δρομολόγια για να καλύψουμε και τις απαιτήσεις των μαθητών. Αν η απόφαση είχε βγει νωρίτερα, πιστεύω ότι δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα, ούτε στην Πρωτοβάθμια ούτε στη Δευτεροβάθμια και πιστεύω κανέναν θέμα δεν θα είχαν όλοι οι μεταφορείς που κάνουν το έργο αυτό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *