ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Ικανοποιητική η κίνηση στην αγορά της Καβάλας τις πρώτες δύο εβδομάδες των εκπτώσεων

Ικανοποιητικά κινείται η αγορά της Καβάλας τις 2 πρώτες εβδομάδες των εκπτώσεων. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Βασίλης Λεμονίδης σημείωσε ότι ευελπιστούν σε κάποιους ικανοποιητικούς τζίρους για να καλύψουν οικονομικές τους υποχρεώσεις.

Συγκεκριμένα είπε ότι «μετά τις πρώτες 2-3 αναγνωριστικές μέρες, έχει γίνει μία καλή κίνηση όσον αφορά την επισκεψιμότητα των καταναλωτών στην αγορά. Από ‘κει και μετά, επειδή βλέπουμε ότι πάρα πολλοί συνάδελφοι έχουν προβεί σε πάρα πολύ μεγάλα ποσοστά εκπτώσεων, οι τζίροι δεν είναι αυτοί που περιμέναμε να γίνουν αλλά είναι λογικό. Από τη μία δεν μπορούμε να έχουμε την επισκεψιμότητα και από την άλλη να έχουμε και την ανάλογη κερδοφορία. Ευελπιστούμε ότι μέχρι 28 Φεβρουαρίου που θα τελειώσουν οι εκπτώσεις θα πάνε όλα καλά. Τουλάχιστον να μπορέσουμε να μαζέψουμε κάποια χρήματα για να αποπληρώσουμε κάποια συσσωρευμένα χρέη τα οποία πραγματικά τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πάρα πολλά».

ΕΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ

Για το αν υπάρχει κινητικότητα από πλευράς υποψηφίων στις εκλογές, είπε ότι «οι εκλογές είναι μία περίοδος έτσι κι αλλιώς περίεργη. Είναι μία χρονιά φέτος η οποία είναι ολοκληρωτικά εκλογική. Το έχει ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος σε τοπικά ζητήματα πάρα πολύ νωρίς, ίσως δεν κάνει και πάρα πολύ καλό γιατί υπάρχει μια έντονη αντιπαράθεση, αλλά τέλος πάντων όλοι ασχολούνται με άλλα θέματα παρά με την αγορά. Από ‘κει και μετά, αυτό που μας νοιάζει είναι ότι οποιοσδήποτε είναι δήμαρχος στην πόλη μας εμείς θέλουμε να συνεργαζόμαστε και να κοιτάζει την αγορά και τα προβλήματά της. Σε πανελλήνιο επίπεδο οι εθνικές εκλογές σίγουρα δημιουργούν παραδοσιακά μία παγωμάρα στην αγορά. Τι να κάνουμε, θα το ζήσουμε κι αυτό. Το 2019 είναι το έτος των εκλογών που δεν θα λείψει καμία εκλογική διαδικασία».

«ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ»

Για το αν θα είναι υποψήφιος σε κάποιον συνδυασμό, ξεκαθάρισε για άλλη μία φορά ότι «όχι, δεν θα είμαι υποψήφιος. Ξεκάθαρα. Δέχθηκα κάποιες πιέσεις, όπως και πάρα πολλοί πολίτες που έχουν μία σχετική αναγνωρισιμότητα και έχουν μία θέση που μπορούν να παράγουν κάποιο έργο. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να βλέπει σε προσωπικό επίπεδο μέχρι που μπορεί να φτάσει, ποιος είναι ο χρόνος του, ποια τα προβλήματα. Γιατί το να ασχοληθείς με κάτι μόνο και μόνο για να ασχοληθείς –το έχουμε δει πάρα πολλές φορές τα τελευταία χρόνια- δεν μου λέει κάτι. Προσωπική μου φιλοδοξία είναι να είμαι ταγμένος σε οτιδήποτε ασχολούμαι κατά 100%. Όταν δεν μπορώ να το κάνω αυτό, δεν ασχολούμαι και είμαι ήσυχος κι εγώ και οι άνθρωποι που με περιβάλλουν».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *