ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Ικανοποιημένος ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος από την πορεία της Περιφερειακής Ενότητας το 2016

Παρά του ότι το 2016 ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο που σημείωσαν οι πρωτοβουλίες τους για διάφορά θέματα.

Στις δηλώσεις του ο κ. Μαρκόπουλος ανέφερε πως «κάνοντας ένα βραχύ απολογισμό αν το δούμε στενά ως Περιφερειακή Ενότητα δεν πρέπει να έχουμε ιδιαίτερα παράπονα δεδομένων των συνθηκών. Ακόμα και τον τελευταίο μήνα τα θέματα που έχουν να κάνουν με το νησί μπορέσαμε τα δρομολογήσαμε, τα ανακοινώσαμε, πλέον όπως είπε κάποιος τα λεφτά υπάρχουν. Από την άλλη πλευρά έχουμε δρομολογήσει και το θέμα με τα μαθητικά δρομολόγια να πληρωθούν οι άνθρωποι ώστε να μπορέσουν απρόσκοπτα να μεταφέρονται οι μαθητές. Και έργα τελειώσαμε και προσπάθεια να δρομολογήσουμε νέα έχουμε κάνει σημαντική. Από κει και πέρα όταν το δούμε συνολικά σε όποιο επίπεδο και να το δούμε την Περιφέρεια τη στιγματίζει για το 2016 ο θάνατος του αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη. Βεβαίως συνεχίζουμε την προσπάθειά μας στο δρόμο που ξεκινήσαμε μαζί του, κι από την άλλη πλευρά ως Ελλάδα ευχόμαστε το 2017 να μπορέσει να διαψεύσει τις προσδοκίες».

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ

Για το Ίδρυμα για το Ειδικό Παιδί «η Αγία Μαρίνα» σημείωσε πως «νομίζω ότι πρέπει να γίνει μια σύσκεψη εκ νέου πάνω σε αυτό το θέμα, να δούμε το πού βρισκόμαστε. Κάναμε μια προσπάθεια, μας βοήθησε ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε μια σειρά συναντήσεων ο συμπολίτης μας ο Τρύφωνας Αλεξιάδης. Τώρα από δω και πέρα βρισκόμαστε πάλι σε μια εμπλοκή. Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε. Θα δούμε μέσα σε αυτές τις γιορταστικές μέρες να κάνουμε και μια συνάντηση για να ασχοληθούμε με αυτό το θέμα».

ΒΙΟΠΑ

Για το Βιοτεχνικό Πάρκο ο κ. Μαρκόπουλος ανέφερε πως «είναι μια καλή πρόταση αυτή του Επιμελητηρίου, θα τη δούμε θετικά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *