Ιδιαίτερα αυξημένη η επιβατική κίνηση στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας
Με καλούς οιωνούς ξεκίνησε για το Υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας η επιβατική κίνηση της πασχαλινής περιόδου, καθώς οι πληρότητες στα λεωφορεία είναι αυξημένες από την περασμένη Παρασκευή (11/4).
Για το θέμα έκανε δηλώσεις ο πρόεδρος του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. κ. Κώστας Πανταζής, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος και για τις επόμενες ημέρες, οπότε και αναμένεται η κορύφωση της επιβατικής κίνησης από και προς την Καβάλα.
ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
”Πραγματικά η επιβατική κίνηση άρχισε να αυξάνει από την περασμένη Παρασκευή (11/4) με το κλείσιμο των σχολών και των πανεπιστημίων και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι σε όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας. Αυτό που παρέχουμε στο επιβατικό κοινό είναι η άνεση και η ασφάλεια. Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων και φυσικά είναι στη μέση και το οικονομικό, γιατί μην ξεχνάμε ότι η μετακίνηση με το ιδιωτικό αυτοκίνητο έχει ένα πολύ μεγάλο κόστος”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας.
«ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΚΤΑΚΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ»
”Νομίζω ότι είμαστε μία πολύ καλή και συμφέρουσα λύση για τις μετακινήσεις του επιβατικού κοινού, ειδικά στις δύσκολες εποχές που ζούμε. Το κυριότερο είναι η ασφάλεια και για αυτό θέλω να ευχηθώ για αυτές τις γιορτινές ημέρες να γυρίσουμε όλοι με ασφάλεια και να έχουμε καλές γιορτές. Από εκεί και μετά φυσικά θα εξυπηρετήσουμε το επιβατικό κοινό με έκτακτα δρομολόγια εφόσον απαιτηθεί. Κανείς δεν θα μένει χωρίς να εξυπηρετηθεί. Είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα για τις επόμενες ημέρες οπότε και αναμένεται η κορύφωση της επιβατικής κίνησης”, τόνισε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο Κώστας Πανταζής.