«Θα τρέξουν τεχνικά έργα με πρώτο τις ασφαλτοστρώσεις» δηλώνει ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών   Φιλιππίδης Φίλιππος

Διάφορα έργα τρέχουν ή θα τρέξουν για τον Δήμο Καβάλας που αφορούν ασφαλτοστρώσεις κυρίως. Για το θέμα αυτό δηλώσεις έκανε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών κ. Φιλιππίδης Φίλιππος.

«Τα μεγάλα έργα του ΕΣΠΑ για το Δήμο Καβάλας, παρόλες τις τελευταίες ανωμαλίες που έχουν προκαλέσει στους συμπολίτες μας βαίνουν προς την λήξη τους. Και μάλιστα είμαστε ευτυχείς που τελειώνουν χωρίς προβλήματα.

Τελειώνει η Βενιζέλου και η Μεγάλη Λέσχη απλά θα τελειώσει το καλοκαίρι. Είναι γνωστό πως το έργο θα πάει στο επόμενο ΕΣΠΑ αλλά έστω και αργά το έργο προχωρά. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω πότε θα τελειώσει γιατί απλά δεν ξέρω τι άλλον θα μπορεί να παρουσιασθεί στο δρόμο.

Τώρα στο κτήριο του ΕΟΚ ο εργολάβος κάνει χρήση του 15θημερου που του δίδει ο νόμος σε ό,τι αφορά την προετοιμασία του για να βρει τα συνεργεία του, τα υλικά και ό,τι άλλο χρειασθεί.

Τώρα ένας μήνας εν όψει είναι εορταστικός και να για να αρχίσει να δουλεύει ο εργολάβος θα το δούμε με το νέο έτος.

Εξάλλου  ασφαλτικά θα έχουμε αυτή την εβδομάδα και από την άλλη πάντα είμαι ειλικρινείς και ό,τι λέω το λέω ευθέως. Δεν τίθενται θέματα συμπεριφοράς. Απλά είμαι κουρασμένος. Αλλά η ειλικρίνεια και η αυτοπεποίθηση δεν μου λείπει ποτέ. Και χωρίς να είναι αλαζονικό κάτι τέτοιο».

ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ

Πρόσθεσε δε πως «Αλλά θα πάμε παρακάτω και θα πάμε στα ασφαλτικά από τα Ποταμούδια και θα πάμε μετά στη 7ης Μεραρχίας, και ένα κομμάτι του θα το ξεκινήσω τώρα. Μια και υπάρχει μια δέσμευση από την προηγούμενη εργολαβία και πρέπει να το κρατήσω το έργο μέχρι να λήξει η όποια διαμάχη έχω με τον εργολάβο. Υπό αυτή την έννοια λοιπόν θα ξεκινήσουμε από την 7ης θα πάμε και στο κομμάτι από τον Μπέλο μέχρι και τον Μιχάλη στο Περιγιάλι. Αυτά για αρχή για φέτος. Και όλα αυτά επειδή ο καιρός θα βοηθήσει. Μέχρι τέλος της χρονιάς αυτές οι θερμοκρασίες είναι πράγματι καλές για ασφαλτόστρωση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *