Θα λειτουργήσει και σήμερα η Λαϊκή Αγορά στην Καλαμίτσα

Θα λειτουργήσει σήμερα εκ νέου η Λαϊκή Αγορά στην Καλαμίτσα σήμερα στον χώρο στάθμευσης του Κλειστού της Καλαμίτσας μόνον με παραγωγούς. Ο πρόεδρος των Παραγωγών Λαϊκών Αγορών κ. Δημητρακές Παναγιώτης σημείωσε ότι αποσυμφορείται η Λαϊκή Αγορά της Καβάλας.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «η λαϊκή θα λειτουργήσει ξανά στην Καλαμίτσα σαν δεύτερη λαϊκή. Θα έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή κι από κόσμο και παραγωγούς. Πιστεύω ότι θα είναι γεμάτη. Την πρώτη εβδομάδα όλα έγιναν πολύ γρήγορα και βιαστικά, δεν προλάβαμε να οργανώσουμε πολλά πράγματα. Τώρα είχαμε όλη την εβδομάδα μπροστά μας για να οργανωθούμε, να διαφημίσουμε και να την κάνουμε όπως πρέπει, μια σωστή λαϊκή. Και το Σάββατο ελπίζουμε ότι θα λειτουργήσει έτσι όπως θέλουμε. Θα είναι μόνο παραγωγοί, διότι δεν χωράμε στο κανονικό παζάρι και αναγκαστικά γίνεται αυτό. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για την Καβάλα, δεν έχει ξαναγίνει. Λειτουργεί σωστά, και οι δύο λαϊκές μπορούν να λειτουργήσουν. Η Καβάλα σηκώνει δεύτερη λαϊκή έτσι όπως φαίνεται, είναι αρκετός ο κόσμος και θα δούμε το Σάββατο τι θα γίνει. Περιμένουμε τη συμμετοχή του κόσμου».

ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ

Συνέχισε ότι «έτσι αποσυμφορείται το κέντρο της πόλης. Τα δικά μας τα αμάξια πιάνουν χώρο. Και η λαϊκή θα είναι πιο ξεκούραστη, θα δουλέψει σωστά με τις ανάλογες αποστάσεις, με ασφάλεια. Είναι δύσκολο το κέντρο. Στην Καλαμίτσα είμαστε πιο καλά, ο κόσμος έχει πάρκινγκ, αν και οι πιο πολλοί βλέπω ότι κατεβαίνουν με τα πόδια. Λίγο πρόβλημα είναι για μας τους παραγωγούς, με την τουαλέτα, έναν καφέ να πάρουμε, αλλά αυτές είναι λεπτομέρειες που θα διορθωθούν. Εκεί εξυπηρετούνται οι δυτικές γειτονιές της πόλης και κατέβηκε πολύς κόσμος που δεν τον βλέπαμε στο παζάρι. Πιστεύω ότι είναι κάτι σωστό και θα λειτουργήσει. Για την ώρα αποδεικνύεται αυτό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.