Θα επαναληφθεί, με νέους όρους αν χρειαστεί, ο διαγωνισμός μάρκετινγκ της «Δημωφέλεια»

Ενδελεχή ενημέρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας για τον διαγωνισμό μάρκετινγκ της «Δημωφέλεια» ο πρόεδρος της κ. Αγγελίδης Τάκης, διαγωνισμός που απέβη άκαρπος. Έγινε δε γνωστό ότι χθες ότι η Επιτροπή Διαγωνισμού ανακοίνωσε τα πρακτικά του διαγωνισμού και σε επόμενη συνεδρίαση θα αποφασιστεί η επανάληψη του διαγωνισμού με τους νέους όρους.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «υπήρξε μια ακόμη μαραθώνια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και κάποια στιγμή οι σύμβουλοι θα πρέπει να αντιληφθούν ότι αυτή η εικόνα δεν μας τιμάει. Προ ημερήσιας διάταξης τέθηκε πάλι το θέμα του διαγωνισμού μάρκετινγκ. Κι επειδή δεν θέλω να υποστώ ξανά τις κατηγορίες περί φωτογραφικού διαγωνισμού, πρότεινα στο δημοτικό συμβούλιο οι δημοτικές παρατάξεις ακόμη κι αυτές που δεν εκπροσωπούνται στο Δ.Σ. της Δημωφέλεια, αν θέλουν να στείλουν γραπτά τις προτάσεις τους για τους όρους του διαγωνισμού και σε επόμενο Δ.Σ. της Δημωφέλεια κι αφού λάβουμε υπ’ όψιν την εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας να αποφασίσει τους όρους της επανα-προκήρυξης του διαγωνισμού.

Στο Δ.Σ. της Δημωφέλεια (σ.σ. χθες την Παρασκευή) εισάγεται η έγκριση του πρακτικού της συνεδρίασης της επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού μάρκετινγκ, που αναφέρει ότι κηρύσσεται άγονος λόγω της μη ύπαρξης προσφορών και εισηγείται γνωμοδοτικά την επανάληψή του με τροποποιημένους ή μη όρους».

COSMOPOLIS

Για το Cosmopolis που έγινε προχθές η παρουσίασή του είπε ότι «παρουσιάστηκε με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Θέλω να πιστεύω ότι θα δούμε ένα καινούργιο Cosmopolis, κάτι διαφορετικό. Κι ας δεχθούμε κριτική για κάτι που θα δούμε κι όχι για κάτι που δεν έχουμε δει ακόμη. Το Cosmopolis επιμηκύνεται και γεωγραφικά και χρονικά. Οι 4 μέρες γίνονται μήνες σχεδόν όλο το χρόνο και απλώνεται σε όλη την Καβάλα. Δεδομένων των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας, αποφασίσαμε να μην γίνει ο μεγάλος συγχρωτισμός πάνω στην Παναγία για φέτος και μόνο. Παρά την ανησυχία των κατοίκων της περιοχής, το Cosmopolis θα γίνεται εκεί, απλά θα μεταφερθεί και σε άλλα σημεία της πόλης. Στο φετινό Cosmopolis εντάσσεται και το Φεστιβάλ Παπαϊωάννου. Πέραν του καλλιτεχνικού, γίνεται πολυθεματικό, διαδραστικό, αφορά πολλούς. Το ζουμί της συνέντευξης Τύπου είναι ότι ευθέως άμεσα κι όχι ως επιλογή, αλλά ως υποχρέωση, συνδέσαμε το Cosmopolis με τον τουρισμό. Οι πόλεις που παράγουν πολιτισμό έχουν και πολύ τουρισμό. Η χρονική και γεωγραφική επιμήκυνση έχει την έννοια να στηρίξει την πόλη και την αγορά σε οικονομικό επίπεδο».

ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ

Τέλος είπε για την «Δημωφέλεια» ότι «προσπαθούμε να βρούμε τα βήματά μας και όλοι είμαστε ανοιχτοί σε εποικοδομητική κριτική. Αν η αντιπολίτευση και η κριτική γίνεται έτσι όπως γίνεται, δεν το αντιλαμβάνομαι. Κάποιοι κατά την προσωπική μου άποψη δεν θέλουν το καλό της πόλης, θέλουν το δικό τους καλό και τη δική τους προβολή. Η πορεία θα δείξει και ο καθένας θα κριθεί».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.