Κύριο άρθροΠολιτική

“Θα είμαι υποψήφιος με στόχο το κοινό καλό” δηλώνει ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Καβάλας  Θέμης Καλπακίδης

Την απόφαση του να εμπλακεί με τα κοινά αποφάσισε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Καβάλας κ. Θέμης Καλπακίδης που θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του κ. Βαγγέλη Παππά.

Όπως  εξήγησε «Είναι γεγονός πως είναι η πρώτη φορά που μιλάω δημόσια τη νέα χρονιά και πρωτίστως θέλω να δώσω ευχές σε όλο τον κόσμο! Ήταν λοιπόν μια απόφαση που πάρθηκε μετά από πολλή σκέψη και βλέποντας ότι όλος αυτός ο αγώνας που κάνουμε θα έπρεπε να ενισχυθεί, αποφάσισα να κάνω και εγώ αυτό το βήμα.

Δεν είναι ότι διαφωνώ σε κάτι. Απλά όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι γίνεται μια προσπάθεια και πρέπει επιτέλους να βρεθεί μια άκρη. Δεν είναι δυνατό να ζητιανεύουμε αποφάσεις από το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας και στο τέλος να μην εφαρμόζονται.

Οπότε εμείς επιχειρήσαμε – και λέω εμείς μια και δεν είμαι μόνος – να πάμε τον αγώνα μας ένα βήμα παραπάνω για να πετύχουμε και κάτι παραπάνω!».

ΘΕΜΑΤΑ

Στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων τόνισε ότι  «Η επιλογή μου να κατέβω με το ψηφοδέλτιο του κ. Παππά δεν ήταν τυχαία. Δεν είχε σχέση με την συμπαράσταση του κ. Παππά  για το θέμα της αλλαγής  όδευσης του αγωγού ΤΑΡ. όπως αυτό ειπώθηκε.

Έχει να κάνει η απόφαση μου με το γεγονός ότι η συγκεκριμένη παράταξη είναι μάχιμη, διεκδικητική και αγωνιστική. Ξεκίνησε η παράταξη έναν αγώνα, και το ζήτημα είναι ότι η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται και σίγουρα θα γίνουν πράγματα ενώ δεν πρέπει να θεωρεί κανείς ότι ενώ θα γίνουν πράγματα εμείς θα αλλάξουμε στάση λόγω αυτών που θα θελήσουν άλλοι να μας επιβάλλουν! Τουλάχιστον όλο αυτό τον καιρό έχουμε αποδείξει ότι τα συμφέροντα τα δικά μας δεν είναι μόνο στους Φιλίππους, είναι και στην Καβάλα και όπου αλλού και εμείς για αυτά τα πράγματα θα παλέψουμε,. Θέλουμε να λύσουμε προβλήματα, να προτείνουμε νέα πράγματα και να δώσουμε μια νέα ώθηση σε αυτά που έχουμε κληρονομήσει εδώ και εκατομμύρια χρόνια και ποτέ δεν εκμεταλλευόμαστε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *