ΑθλητικάΚύριο άρθρο

Θα γίνουν μεταγραφές στον ΑΟΚ…

Όπως έγινε γνωστό, σημαντική μεταγραφική ενίσχυση την περίοδο του Ιανουαρίου αποφασίστηκε από τον ερασιτέχνη ΑΟΚ. Συγκεκριμένα μπορεί μέχρι πριν από λίγο καιρό να μην ήταν σίγουρο ότι τα κενά που προέκυψαν στην πορεία της ομάδας  σε ότι αφορά το ρόστερ θα καλύπτονταν, ωστόσο στην διοίκηση φαίνεται ότι έχουν πάρει τις αποφάσεις τους αναφορικά με το πώς θα κινηθούν στην περίοδο των μεταγραφών.  Ύστερα και από τις συναντήσεις που είχαν με την τεχνική ηγεσία του ΑΟΚ, ο στόχος που τέθηκε είναι να αποκτηθούν 4 ή 5 παίκτες, με προτεραιότητα στην επίθεση και την μεσαία γραμμή, προς αντικατάσταση των απωλειών που προέκυψαν και περαιτέρω ενδυνάμωση του ρόστερ.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ…

Ήδη στα γραφεία του ερασιτέχνη αλλά και στον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη έχουν φτάσει οι πρώτες προτάσεις, μιας και το γεγονός ότι ο ΑΟΚ είναι από τις λίγες ομάδες που δεν έχει οικονομικές εκκρεμότητες με τους ποδοσφαιριστές του είναι γνωστό στην αγορά. Αυτό που θα επιδιώξουν στην ομάδα είναι να αποκτηθούν φιλόδοξοι παίκτες που θα είναι σε θέση να βοηθήσουν άμεσα τον ΑΟΚ και μέσω αυτού να βοηθήσουν και τους ίδιους τους εαυτούς τους. Επίσης βασικό ρόλο στην επιλογή τους θα είναι να μπορέσουν να προσαρμοστούν στο περιβάλλον της ομάδας και να την στηρίξουν στην προσπάθεια που γίνεται.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Στο μεταξύ από χθες ξεκίνησαν οι  προπονήσεις που σταμάτησαν για τα Χριστούγεννα και οι ποδοσφαιριστές μετά το 4ήμερο ρεπό τους «πάτησαν χόρτο» και πάλι.  Οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν δύο προπονήσεις και στη συνέχεια το πρόγραμμα αναφέρει 3ημερο ρεπό για την Πρωτοχρονιά, με τους ποδοσφαιριστές να μπαίνουν και πάλι στο γήπεδο την Τρίτη 2 Ιανουαρίου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *