«Θέλουμε να παλέψουμε για κάτι καλύτερο στο τοπικό ποδόσφαιρο» δηλώνει ο κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος μέλος του Συνδυασμού «Ανάσα»

Σε εγρήγορση  βρίσκονται στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας λόγω των  εκλογών που θα γίνουν τον Σεπτέμβριο. Σχετικές δηλώσεις έκανε ο κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος μέλος του Συνδυασμού «Ανάσα».

Όπως ανέφερε αρχικά «Υπάρχει μια κινητικότητα γενικά. Είμαστε στην τελική ευθεία ενώ οι εκλογές θα γίνουν μέχρι 7 Σεπτεμβρίου, όπως άλλωστε αυτό ορίζει και το καταστατικό μας.

Έχουν μείνει 2-3 μήνες ακόμη και εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από 1,5 χρόνο προκειμένου να αλλάξουμε την τοπική ΕΠΣΚ. Θεωρώ ότι το φετινό ήταν ένα από τα χειρότερα πρωταθλήματα που διεξήχθησαν και με στεναχωρεί πάρα πολύ ότι μετά από τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο φτάνω να λέω αυτό το πράγμα.

Ήταν όμως πράγματι άσχημα τα πράγματα και αποτελεί ευθύνη της διοίκησης της ΕΠΣΚ, του Προέδρου και των μελών που έφεραν αυτό το αποτέλεσμα.

Εμείς από την θέση μας θα προσπαθήσουμε πολύ, ερχόμαστε σε επαφή με τα σωματεία και πασχίζουμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Αυτό θ α γίνει στις επερχόμενες εκλογές ενώ με τον συνδυασμό μας ΑΝΑΣΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ

Ο ίδιος εκτίμησε στην συνέχεια  ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος. «Ο πυρήνας είναι έτοιμος  στο συνδυασμό μας, είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή που προκηρυχτούν οι εκλογές  να διεκδικήσουμε με έναν αξιοπρεπή τρόπο την Διοίκηση της ΕΠΣΚ μια και αυτά που γίνονται είναι θλιβερά, να αναλάβουμε τα ηνία. Δεν μας αρέσουν οι παρεκτροπές. Εγώ θέλω αξιοπρέπεια στο ποδόσφαιρο, θέλω να αναδείξω τα προβλήματα που ανέκυψαν αυτά τα χρόνια, με την αλαζονική συμπεριφορά του Προέδρου απέναντι στις ομάδες μας και στους παράγοντες, στους διαιτητές, στους προπονητές, σε όσους ασχολήθηκαν με το τοπικό μας ποδόσφαιρο.

Έχουμε την θέληση να επαναφέρουμε την ομαλότητα στο τοπικό μας ποδόσφαιρο, θέλουμε να ασχολούμαστε μόνο με το ποδόσφαιρο, θέλουμε να εξασφαλίσουμε δικαιοσύνη. Γιατί αυτή απουσιάζει και δεν είναι τυχαίο που πολλά σωματεία έχουν απευθυνθεί σε δευτεροβάθμια όργανα και έχουν δικαιωθεί εκεί.

Αυτό απλά δείχνει ότι έγιναν λάθος κινήσεις από την πλευρά του Προέδρου. Θα αναφερθώ σε συγκεκριμένο συμβάν, όπου δικαιώθηκε δευτεροβάθμια ο παράγοντας Στεφανίδης, όταν πριν  από ένα χρόνο είχε παυτεί εντελώς αυταρχικά από τη διοίκηση επειδή έτσι το θέλησε τότε ο Πρόεδρος! Και αντί ο τελευταίος να αποδεχθεί το λάθος του και να τον επαναφέρει στην θέση του, εκμεταλλεύτηκε το δικαίωμα που του δίδει ο νόμος για να κάνει ένσταση! Εμείς συνεχίζουμε με γνώμονα το καλό του τοπικού ποδοσφαίρου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση