Η Energean Kavala BC οργανώνει τμήμα γυναικείου μπάσκετ

Η Energean Kavala BC οργανώνει τμήμα γυναικείου μπάσκετ, που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, και στο ρόστερ θα συμμετέχουν «δικά» της κορίτσια. Προπονήτρια στο νέο φιλόδοξο εγχείρημα αναλαμβάνει η καταξιωμένη Ελένη Κωνσταντινίδου. Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ENERGEAN KAVALA B.C  τα ”δικά” μας κορίτσια!!! Άλλες φοιτήτριες πλέον αλλά και άλλες που  έχουν αγωνισθεί με την ομάδα και με την μεγάλη εμπειρία τους  θα βοηθήσουν στην νέα προσπάθεια της ομάδας στην οργάνωση του τμήματος ΓΥΝΑΙΚΩΝ!!!

Ένα τμήμα που το τεχνικό τιμ θα δίνει ευκαιρία και σε μικρότερες σε ηλικία αθλήτριες να αποκτούν πολύτιμες εμπειρίες, με στόχο επιτυχίες σε ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ!! Η επιτυχία της 3ης θέσης στο φετινό ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  μόνο τυχαία δεν ήταν!!! Βασίσθηκε σε ένα πενταετές πλάνο της διοίκησης, στο τεχνικό τιμ αλλά και στον κόπο και στον ιδρώτα 16 με 18 αθλητριών που πίστεψαν και πέτυχαν!!! Το ίδιο θα συμβεί και φέτος!!

Επίσης ,καλωσορίζουμε στην ομάδα  την προπονήτρια ΕΛΕΝΗ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ !!! η ΕΛΕΝΗ , αθλήτρια υψηλού επιπέδου  στην Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ κατάφερε να σπάσει το φράγμα των 1000 και ΠΟΝΤΩΝ στην Α2!!!

Η ΕΛΕΝΗ στην ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ήταν  Β΄ προπονητής με Α τον ΠΑΝ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ  στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ Γυναικών. Επίσης διετέλεσε προπονήτρια  όλων των τμημάτων υποδομής (νεανίδων -κορασίδων-ακαδημιών- γυναικών). ΜΕ τις νεανίδες έγινε πρωταθλήτρια ΕΚΑΣΑΜΑΘ  και την επόμενη χρονιά -με το 80% την ομάδα να την αποτελούν νεανίδες και κορασίδες- η ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ανέβηκε το 2013-2014 στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΠΑΡΑΖ  ανάμεσα σε άλλες 5  ΟΜΑΔΕΣ άλλων ενώσεων!!!

Η ENERGEAN KAVALA B.C., πιστή στην φιλοσοφία του Προέδρου Ε. ΠΑΠΠΑ και του Δ.Σ της, για άλλη μία φορά και με την βοήθεια των καλυτέρων προπονητών της θα δώσει βάση η ομάδα να βασίζεται σε ΔΙΚΟΥΣ της ΑΘΛΗΤΕΣ και ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ!!!

Κάτι που επιβραβεύθηκε με το να είναι ανάμεσα στις 50 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ του προγράμματος της ΕΟΚ -ΟΠΑΠ!!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.