ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Η Aegean προσθέτει άλλα 2 δρομολόγια καθημερινά από Καβάλα κάθε Τρίτη και Τετάρτη

Ενώ είναι σε εξέλιξη ο κύκλος επαφών της διοίκησης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» με αεροπορικές εταιρίες, για τα αεροπορικά δρομολόγια εσωτερικού από Καβάλα προς Αθήνα, ένα καλό νέο προέκυψε από τις προηγηθείσες επαφές που είχε η πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης, Αναστασία Ιωσηφίδου με στελέχη της αεροπορικής εταιρίας AEGEAN Airlines. Ο Δήμος Καβάλας και η δημοτική επιχείρηση προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που έχει προκύψει με την ανακοίνωση της αεροπορικής ότι από την 1η Ιουνίου και μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα εκτελεί μόνο ένα δρομολόγιο στην γραμμή Καβάλα – Αθήνα.

 

Εκ μέρους της αεροπορικής εταιρίας έγινε γνωστό ότι στο καθημερινό αεροπορικό δρομολόγιο Καβάλας – Αθήνας θα προστεθούν άλλα δύο δρομολόγια την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Τετάρτη, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα αυθημερόν επιστροφής.

 

Επιπρόσθετα έγινε γνωστό ότι τακτοποιείται και η κανονικότητα των ωρών άφιξης και αναχώρησης στο πρόγραμμα των δρομολογίων και η δρομολόγηση αεροσκαφών Airbus αντί των ελικοφόρων. Με την δρομολόγηση αεροσκαφών Airbus, σύμφωνα πάντα με την αεροπορική εταιρία, θα προκύψει μείωση του κόστους των εισιτηρίων, λόγω της μεγαλύτερης μεταφορικής ικανότητας των αεροσκαφών.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *