«Η συμβολή της Π.Ε. Καβάλας θα είναι συνεχής και άμεση για κάθε φορέα που διαπιστώνεται ανάγκη ενίσχυσής του λόγω του ιού», δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης

Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας πρόσφερε μάσκες και γάντια στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας. Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Κώστας Αντωνιάδης σε δηλώσεις του τόνισε πως ήταν μία ενέργεια στην  προσπάθεια της μείωσης της διασποράς του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα είπε ότι «η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας συνεχίζει καθημερινά την προσπάθεια για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού. Η συμβολή μας θα είναι συνεχής και άμεση για κάθε φορέα που διαπιστώνεται ανάγκη ενίσχυσής του λόγω της κατάστασης. Γι’ αυτό, θέλω να ευχαριστήσω και να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας, διότι καθημερινά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Έρχονται σε επαφή με χιλιάδες άτομα που εργάζονται με αυταπάρνηση για την εφαρμογή των μέτρων που έχουν ως στόχο τον περιορισμό της διασποράς του ιού. Τις μέρες του Πάσχα παραδόθηκε από την Π.Ε. Καβάλας στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας και στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Καβάλας και Χρυσούπολης χειρουργικές μάσκες και γάντια για τις ανάγκες του προσωπικού.

Οι προσπάθειες θα συνεχιστούν και το προσεχές διάστημα για να δείξουμε ότι η Π.Ε. Καβάλας αφουγκράζεται και είναι παρούσα σε όσες δομές και υπηρεσίες χρειάζονται την ανάγκη και τη βοήθειά μας».

ΜΕΘΟΔΙΚΑ

Για την κατάσταση που επικρατεί στο Νομό Καβάλας είπε ότι «λειτουργήσαμε μεθοδικά και δώσαμε δείγματα συνεργασίας και συναίνεσης όλων των θεσμικών φορέων. Κάθε πρωί γίνεται το άτυπο συντονιστικό όργανο που συμμετέχουν οι δήμαρχοι, η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, ο διοικητής του Νοσοκομείου, της Πυροσβεστικής και του Λιμεναρχείου. Υπάρχει μια γενική εικόνα ενημέρωσης για τα πεπραγμένα της προηγούμενης μέρας και χαράζουμε τις δράσεις της επόμενης. Αυτό μας βοήθησε ώστε να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι στο νομό και να υπάρχει ένας συνολικότερος σχεδιασμός για την αντιμετώπιση της διασποράς του ιού. Νομίζω ότι μέχρι τώρα πάμε καλά, συνεχίζουμε όμως την προσπάθεια. Δεν χρειάζεται εφησυχασμός και πρέπει να δείξουν οι συμπολίτες μας ατομική ευθύνη και κοινωνική αλληλεγγύη, μένοντας στο σπίτι κι ακολουθώντας τις οδηγίες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.