«Η ΝΟΔΕ στηρίζει τους απεργούς της ΒΦΛ» αποσαφηνίζει ο Πρόεδρος της Χαράλαμπος Δράκος

Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή  (ΝΟΔΕ) της Νέας Δημοκρατίας στην Καβάλα πρόκειται να διοργανώσει μία σειρά εκδηλώσεων το αμέσως προσεχές διάστημα που σκοπό έχει να φέρει κοντά παλιά και νέα μέλη του κόμματος στην Καβάλα.  Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ  κ. Χαράλαμπος Δράκος έκανε σχετικές δηλώσεις για το θέμα αλλά και για το ζήτημα της ΒΦΛ.

«Τις ημέρες αυτές  θα έχουμε μια σειρά από δραστηριότητες που θα ανακοινωθούν άμεσα. Όλα θα τα δείτε μέσα σε 10-15 ημέρες με αρκετές εκδηλώσεις στην πόλη, στο νομό. Αναφορικά τώρα με τα όσα μας κατηγόρησαν με την συνάντηση που είχαμε με τους συνταξιούχους και απεργούς της ΒΦΛ,  η άτυπη συνάντηση είχε ως στόχο την ενημέρωση τόσο εκ μέρους των απεργών εργαζομένων όσο και των συνταξιούχων της ΒΦΛ. Απόψεις ανταλλάχθηκαν και οι εργαζόμενοι αναζητούν το δίκιο τους γι’ αυτό και το κομματικό όργανο συμπαρίσταται στον αγώνα τους. Ορισμένες σχετικές ενέργειες θα δρομολογηθούν στη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας» σημείωσε αρχικά.

ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ

Πρόσθεσε δε πως «Κανένας λάθος χειρισμός από την πλευρά των στελεχών μας δεν υπήρξε, ενώ το πρώτο δελτίο τύπου είχε εκδοθεί τον περασμένο Μάη όταν και είχαν εκφραστεί οι απόψεις. Η ΝΟΔΕ παρακολουθεί τις εξελίξεις, καταγράφει τα προβλήματα και παρεμβαίνει όταν θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει κάτι χρήσιμο στην τοπική κοινωνία. Η Καβάλα έχει ανάγκη από τη λειτουργία της ΒΦΛ και με τους εργαζόμενους εντός του εργοστασίου», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Δράκος.

Μάλιστα τόνισε ότι το κομματικό κλιμάκιο που επισκέφθηκε προσφάτως την Καβάλα δεν συναντήθηκε με τους απεργούς αφού δεν προϋπήρξε κάποια σχετική πρόσκληση. «Εξάλλου, ούτε επαρκής χρόνος υπήρξε λόγω πιεσμένου προγράμματος ούτε και η ΒΦΛ συμπεριλαμβανόταν στο θεματικό πλαίσιο της επισκέψεως του κλιμακίου. Η επίσκεψή όμως δεν αποκλείεται να διεξαχθεί ανά πάσα στιγμή από ένα άλλο κομματικό κλιμάκιο».

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Τέλος ανέφερε ότι «Σε επόμενο χρόνο θα πρέπει να αναμένεται η επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στο νησί της Θάσου. Αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον κατά την τρέχουσα εβδομάδα δε θα πρέπει να περιμένουν οι κάτοικοι την άφιξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στις αμέσως επόμενες ημέρες όμως θα πρέπει να αναμένονται αρκετές εκδηλώσεις υπό τη διοργάνωση της ΝΟΔΕ όχι μόνο εντός της πόλης και εντός της περιφερειακής ενότητας, αλλά σε όμορες περιφερειακές ενότητες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση