Η ΝΟΔΕ ΝΔ Καβάλας θα στηρίξει τον υποψήφιο Περιφερειάρχη που θα προτείνει η Νέα Δημοκρατία

Η ΝΟΔΕ ΝΔ Καβάλας θα στηρίξει τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας που θα προτείνει η ΝΔ, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Χαράλαμπος Δράκος με αφορμή την ανεξάρτητη κάθοδο του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Ζαγναφέρη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «φαίνεται ότι η στήριξη του κόμματος οδεύει προς τον νυν Περιφερειάρχη κ.  Χρήστο Μέτιο. Νομίζω ότι τις προσεχείς ημέρες θα κλείσει η όποια απόφαση του κόμματος κι από τη στιγμή που το κόμμα αποφασίσει τον έναν ή τον άλλον, εμείς ως Νομαρχιακή Οργάνωση Καβάλας θα στηρίξουμε τις επιλογές του κόμματος και του αρχηγού μας. Βέβαια, να προσθέσω -και είμαι σίγουρος γι’ αυτό- ότι οποιεσδήποτε αντιθέσεις κι αν υφίστανται νομίζω ότι με τη συζήτηση όλες αυτές οι διαφορές θα αμβλυνθούν και στις 2 Μαΐου του 2019 να είναι όλοι οι Νεοδημοκράτες σίγουροι ότι το ψηφοδέλτιο θα είναι ένα, θα είναι ψηφοδέλτιο νίκης και η Περιφέρεια θα κερδιθεί από τη Νέα Δημοκρατία».

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Για το αν πιστεύει, με αυτά που λέει, ότι ο κ. Ζαγναφέρης δεν θα κατέβει τελικά υποψήφιος, είπε ότι «δεν θέλω να μπω στη διαδικασία των ονομάτων. Εκείνο που θέλω να πω είναι ότι δημιουργούνται οι προϋποθέσεις συζήτησης και η Νέα Δημοκρατία ως ζωντανός οργανισμός παραγωγής πολιτικής είναι λογικό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις όπως και αυτονόητο είναι ότι με τη συζήτηση όλες οι διαφορές αμβλύνονται και στο τέλος θα είμαστε ένας και μοναδικός νικηφόρος συνδυασμός».

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ

Για το αν έχει θέση η ΝΟΔΕ πάνω σ’ αυτό το θέμα, είπε ότι «βεβαίως έχει. Έκανε ήδη τις εισηγήσεις της. Βέβαια, ο ρόλος των ΝΟΔΕ με βάση τον κανονισμό λειτουργίας της και το καταστατικό του κόμματος, είναι συμβουλευτικός. Η άποψη της τοπικής κοινωνίας πάντοτε παίζει ρόλο σ’ αυτούς που διαμορφώνουν την πολιτική και σε τελευταία ανάλυση έχουν και την ευθύνη της επιλογής προσώπων ή της κατάρτισης ενός ψηφοδελτίου, όπως και τα βουλευτικά ψηφοδέλτια».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.