ΑθλητικάΚύριο άρθρο

Η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας κοντά στον ΑΟΚ

Μάκης Παπαδόπουλος
Χαράλαμπος Χρυσανίδης
Αλέξης Πολίτης Βίλλυ Κονδυλίδου
Κίμων Παπαδόπουλος Χρήστος Γάκης
Θόδωρος Μαρκόπουλος
Έφη Βαλίλα

Η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας ανακοινώνει τα εξής:

«Την Κυριακή η αγαπημένη μας ομάδα δίνει τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της, λίγο πριν πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Έτσι κλείνει μια χρονιά που σίγουρα δεν είναι πετυχημένη την στιγμή που το καραβάκι παραμένει στην Γ’ Εθνική. Όμως, είναι και η πρώτη χρονιά που υπάρχει μια θετική αύρα, μια “μαγιά” νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που έδειξαν ότι μπορούν στο άμεσο μέλλον να έχουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα με την προσθήκη 2-3 έμπειρων παικτών αλλά και οικονομικών υποστηρικτών.
Μην λησμονούμε άλλωστε πως το περασμένο καλοκαίρι, δεν ήταν λίγοι οι κακόβουλοι και μη που γκρίνιαζαν ότι η ομάδα θα πάει ακόμα πιο κάτω…και τελικά διαψεύστηκαν.
Ένας ερασιτέχνης δεν μπορεί να κάνει μια ομάδα μεγάλη, μπορεί όμως να την κάνει πιο ελκυστική για τον ενδεχόμενο αυριανό χρηματοδότη, κι αν μη τι άλλο αυτό επετεύχθη σε μια χρονιά που ο ΑΟΚ είχε αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων. Γι’ αυτό την Κυριακή πρέπει να είμαστε όλοι εκεί, για να στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας, για να κόψουμε εισιτήριο ακόμα κι αν είμαστε κάτοχοι διαρκείας…

“Αφήνουμε λοιπόν σπίτι το διαρκείας μας, πηγαίνουμε στο γήπεδο και στηρίζουμε το καραβάκι μας.”
 

Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *