«Η κυβέρνηση θα πάρει πίσω τα διόδια της παράκαμψης» εκτιμά ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας  Νίκος Μουρτασάγας

Οι νέοι σταθμοί διοδίων που προγραμματίζει να εγκαταστήσει η Εγνατία Οδός ΑΕ στην Καβάλα προβληματίζουν τους πάντες. Από πλευράς του ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας κ. Νίκος Μουρτασάγας με δηλώσεις του εξέφρασε την διαφωνία του αλλά και την ανάγκη να υπάρξει μαζική αντίδραση.

 

«Αναφορικά με τα διόδια θα πω ότι σαν δημοτική παράταξη έχουμε τοποθετηθεί κατ΄ επανάληψη με τον επικεφαλή μας Άρη Βέρρο να δηλώνει ευθαρσώς και ξεκάθαρα ότι είναι αδιανόητο να μπουν διόδια σε αυτό το σημείο που επελέγη στην παράκαμψη..

Από την άλλη αν η ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε. δεν έχει ανθρώπους να κάνει σωστές οικονομοτεχνικές μελέτες ας έρθει στο Δημοτικό μας Συμβούλιο να τους δώσουμε μια σωστή μελέτη!  Όλο το Δημοτικό Συμβούλιο  νομίζω ότι θα θέλει να τους δώσει μια μελέτη. Απλά νομίζω ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Όπως και με τον Ε 61 έτσι και με τα διόδια οι άνθρωποι αυτοί είναι αλλού. Δεν ξέρουν καν τι τους γίνεται… θα μας στέλνουν δηλαδή όλες τις νταλίκες και όλα τα οχήματα μέσα στην πόλη;

Όλα αυτά γίνονται από τον ΣΥΡΙΖΑ και είναι γνωστό από την άλλη ότι η Περιφερειακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση αντίθεσης σε αυτό το ενδεχόμενο» σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ

Μάλιστα τόνισε ότι το όλο θέμα είναι και των βουλευτών του κόμματος και υπάρχει ήδη ανακοίνωση ομόφωνη με την υπογραφή του κ. Λαμπάκη και τις συνυπογραφές των βουλευτών.

«Αυτή η κυβέρνηση όμως όταν θα δει τις αντιδράσεις όλων των φορέων, όλων των κατοίκων και κυρίως των κατοίκων και των φορέων της ΑΜΘ τότε θα πάρει το μέτρο πίσω. Πρέπει να συμμορφωθούν με τα δεδομένα της περιοχής. Δεν μπορούν να λειτουργούν ως κράτος εν κράτει.

Εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ θα πάμε εκεί την ώρα κατασκευής των διοδίων και θα αντιδράσουμε. Δεν μπορούν να φτιάχνουν διόδια χωρίς να ρωτούν κανέναν. Κάποιοι θα συνεχίσουμε να είμαστε στους δρόμους και αποτελέσματα θα υπάρξουν αν η κοινωνία ξεσηκωθεί. Αν πάμε όλοι μαζί, πέρα από κόμματα και παρατάξεις, τότε αποτέλεσμα θα υπάρξει. Αν όμως πάμε τρεις και ο κούκος, τι αποτέλεσμα να περιμένει κανείς;» κατέληξε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση