«Η Θρακική Εστία υπηρετεί τον πολιτισμό και στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Καβάλας Νίκος Τσουμπάκης

Μία σειρά εκδηλώσεων θα τρέξουν το επόμενο διάστημα για την Θρακική Εστία Καβάλας σύμφωνα με τον πρόεδρο της κ. Τσουμπάκη.

Σύμφωνα με τον κ. Τσουμπάκη «Μια σειρά από εκδηλώσεις ετοιμάζει η Θρακική Εστία Καβάλας. Άλλωστε μπήκαμε στην τελική ευθεία όπως λέμε μέχρι να τελειώσει το πρόγραμμα μας  τέλος Ιουνίου, αρχές Ιουλίου. Ετοιμάζουμε μια μονοήμερη εκδρομή στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο της Νέας Ορεστιάδας.

Εμείς καλούμε και όλους τους φίλους που θέλουν να έρθουν μαζί μας, να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Θρακικής και να συμμετάσχουν σε αυτή την ωραία μονοήμερη εκδρομή. Επίσης έχουμε ετοιμάσει και μια εκδήλωση στις 14 Μαΐου στη Δράμα, στην αίθουσα του Μουσικού Σχολείου Δράμας όπου θα λάβει χώρα η 3η Συνδιοργάνωση των Θρακικών          Εστιών Δράμας – Καβάλας και Σερρών. Εκεί θα τιμηθεί ο μεγάλος τραγουδιστής της Θράκης, Χρόνης Αηδονίδης. Μιλάμε για μια πολύ ωραία εκδήλωση, με ελεύθερη είσοδο μάλιστα. Και επειδή είναι κοντά η Δράμα καλούμε όσους καβαλιώτες το θέλουν και το επιθυμούν να έρθουν να παρακολουθήσου αυτή την ωραία εκδήλωση.

Πάμε βέβαια στον Ιούνιο όπου και εκεί θα έχουμε σειρά δράσεων. Εμείς κρατάμε το ενδιαφέρον του κόσμου σε θέματα παράδοσης και ιστορίας, ακόμη και σε κοινωνικά ζητήματα. Αυτός είναι άλλωστε ο ρόλος των πολιτιστικών συλλόγων στις δύσκολες εποχές που ζούμε. Ο κόσμος θα πρέπει και να χαλαρώνει, και να ψυχαγωγείται αλλά και να μαθαίνει. Οι καιροί είναι δύσκολοι, όλοι πιεζόμαστε και μια διέξοδος είναι πάντα σημαντική».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση