ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

«Η Θρακική Εστία Καβάλας αποχαιρετάει το 2017 με τις καλύτερες εντυπώσεις» δηλώνει ο πρόεδρος της  Νίκος Τσουμπάκης

Η Θρακική Εστία Καβάλας αποχαιρετάει το 2017 με τις καλύτερες εντυπώσεις καθώς  πραγματοποίησε αρκετές δράσεις. Ο πρόεδρος της κ. Νίκος Τσουμπάκης εξέφρασε σε δηλώσεις του την ικανοποίηση του για το όλο γεγονός.

Όπως τόνισε αρχικά «Η χρονιά που έφυγε για την Θρακική Εστία πήγε πολύ καλά. Ήμασταν μέσα στους στόχους μας, κάναμε αυτά που θέλαμε να κάνουμε και η κατάσταση βέβαια η οικονομική δεν είναι καλή για αυτό και οι εκδηλώσεις που κάνουμε είναι μετρημένες και προσεγμένες, όλες στα πλαίσια και στα περιθώρια που βάζουμε με στόχο να εκπληρωθούν όλοι οι στόχοι.

Θα θέλαμε βέβαια να κάνουμε και περισσότερα πράγματα. Όπως βλέπετε το οικονομικό πρόβλημα είναι αυτό που μας αλλάζει και μας περιορίζει αρκετά.

Πάντως ως Θρακική Εστία  με την ιδιοκτησία που έχουμε, με τα γραφεία μας, με τα μέλη μας, με τα τμήματα μας, πήγαμε πολύ καλά. Διαχειριζόμαστε μια μεγάλη ακίνητη περιουσία και αυτό έχει σχέση με τις εκδηλώσεις μας, αλλά σε γενικές γραμμές πήγαμε πολύ καλά.

Προχωράμε λοιπόν στο 2018 με τις εκλογές στις αρχές του χρόνου βέβαια για εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου  και έτσι ήδη βάζουμε εκδηλώσεις σε προτεραιότητα για το 2018 που πιστεύω να γίνουν κανονικά».

ΕΚΔΟΣΗ

Καταληκτικά ανέφερε ότι «Εκδώσαμε και το 49ο φύλλο της εφημερίδας μας, θα βγάλουμε αρχές του έτους το 50ο μας φύλλο σε συνεργασία μάλιστα με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη οπότε και θα παραδώσουμε έναν τόμο εκεί και νομίζω ότι και εκεί θα πάμε καλά. Άλλωστε ό,τι κάνουμε το παραδίδουμε ως πολιτιστικό προϊόν σε αυτή την πόλη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *