ΕκδηλώσειςΚύριο άρθρο

Η Θασιακή Ένωση Καβάλας συμπληρώνει φέτος 87 χρόνια!!!

Η Θασιακή Ένωση Καβάλας θα κόψει την πίτα της την Κυριακή και θα είναι η πρώτη εκδήλωση της για το 2018. Ο Αντιπρόεδρος της Θασιακής κ. Νίκος Τσιλογιώργης δήλωσε ότι η Θασιακή Ένωση φέτος συμπληρώνει 87 χρόνια ζωής φέτος!!!

Στις δηλώσεις του συγκεκριμένα ο κ. Τσιλογεώργης ανέφερε πως «η πρώτη εκδήλωση της Θασιακής Ένωσης Καβάλας για το 2018 είναι προγραμματισμένη, είναι καθιερωμένη η κοπή της βασιλόπιτας την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 11 η ώρα το πρωί στο ξενοδοχείο «Ωκεανίς». Είθισται κατά την πρώτη εκδήλωση να γίνεται απολογισμός των πεπραγμένων της χρονιάς που πέρασε και παράλληλα να ανακοινώνεται το νέο πρόγραμμα για το 2018. Οι εκδηλώσεις μας και για το 2018 είναι αρκετές, παράλληλα θα έχουμε το χορευτικό που θα μας διασκεδάσει με τοπικούς χορούς της Θάσου κι άλλων περιοχών της περιοχής μας, οπότε ανοίγουμε πολύ αισιόδοξα τις δραστηριότητες της Θασιακής Ένωσης».

87 ΧΡΟΝΙΑ

Ο κ. Τσιλογιώργης τόνισε με έμφαση πως «το 2018 η Θασιακή Ένωση συμπληρώνει 87 χρόνια ενεργούς παρουσίας στην πολιτιστική και κοινωνική ζωή της περιοχής μας. Μην ξεχνάμε ότι η Θασιακή Ένωση Καβάλας ιδρύθηκε το 1931. Οπότε καλούμε τους φίλους, τα μέλη της Θασιακής Ένωσης να μας τιμήσουν με την παρουσία τους. Ανοίγει ο κύκλος των δραστηριοτήτων του συλλόγου μας για το 2018, είναι πλούσιες οι δραστηριότητες. Πριν από λίγες μέρες παρουσιάσαμε τον 18ο τόμο των Θασιακών, ήδη ο κ. Χιόνης ο επιμελητής των Θασιακών που πρόσφατα βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών, ετοιμάζει τον 19ο τόμο των Θασιακών και ευελπιστούμε ότι πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει και ο 20ος τόμος, γιατί η Ακαδημία Αθηνών βάζει ως όριο για τους συλλόγους που εκδίδουν τόμους δραστηριοτήτων με ιστορικό περιεχόμενο για να τιμηθεί και η Θασιακή Ένωση από την Ακαδημία Αθηνών. Μόλις εκδοθεί και ο 20ος τόμος πιστεύω ότι θα έχουμε και μία βράβευση της Θασιακής για την πολύχρονη και πολυσήμαντη παρουσία της στα ιστορικά δρώμενα της περιοχής μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *