Η Εργοανάπτυξη Α.Ε. θα αναλάβει τις νομικές ενέργειες μετά την καταγγελία της σύμβασης για τα Λουτρά Ελευθερών

Η Εταιρεία Εργοανάπτυξη Α.Ε. της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας θα αναλάβει τα νομικά ζητήματα μετά την καταγγελία της σύμβασης για την αξιοποίηση των Λουτρών Ελεύθερών από την εταιρεία KINISIS Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Α.Ε. Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Μαρκόπουλος έκανε λόγω για σκοπιμότητες σε ότι αφορά την επιλογή του χρόνου που προέβη η εταιρεία στην καταγγελία της σύμβασης.

Συγκεκριμένα ο κ. Μαρκόπουλος επισήμανε πως «μια δήλωση αποχώρησης δεν δημιουργεί από μόνη της  τετελεσμένα αποτελέσματα. Είναι ένα θέμα το οποίο έχει νομικές πλευρές. Η Εργοανάπτυξη Α.Ε., που είναι ο φορέας της Περιφέρειας που ασχολείται με αυτό το θέμα, θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, δεν πρέπει να έχει κανείς καμία αμφιβολία για αυτό.

ΤΙ ΠΡΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ

Ερωτηθείς ο κ. Μαρκόπουλος τι προφασίζεται η εταιρία προκειμένου να αποχωρήσει από την επένδυση, σημείωσε πως «δεν θα μπω στην ουσία για το τι αναφέρει, εκείνο όμως που είναι βέβαιο είναι ότι την τελευταία φορά που ο κ. Νταβέλης επισκέφθηκε το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, τα δεδομένα ήταν δύο και συμφωνήσαμε να τα δημοσιοποιήσουμε και στους δημοσιογράφους. Το ένα ήταν ότι θα προχωρήσει η επένδυση και ότι μέχρι τις 27/6 θα μας έφερνε το πλάνο της επένδυσης και το χρονοδιάγραμμα για την υλοποίησή της και από την άλλη πλευρά εκείνο το οποίο ήταν το δεύτερο κομμάτι είναι το γεγονός ότι θα προχωρούσαμε και δεν θα του δίναμε καμιά άλλη παράταση για οποιαδήποτε λόγο αν στις 27/6 δεν ήταν συνεπής σε αυτό που συμφωνήσαμε. Εδώ φτάσαμε στο σημείο τώρα που έχουμε τον κ. Νταβέλη να λέει διάφορα πράγματα, πράγματα τα οποία μπορεί να αξιολογηθούν από τον καθένα ως προς τη σκοπιμότητά τους και το γιατί συμβαίνουν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή με τον τρόπο με τον οποίο συμβαίνουν. Εκείνο το οποίο είναι βέβαιο είναι ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του κάθε φορά εξέφραζαν την ευαρέσκειά τους για κάθε ένα θέμα που λύναμε, για κάθε μία άδεια την οποία πετυχαίναμε. Τώρα είναι προφανές γιατί οδηγήθηκε σε αυτήν την επιλογή» τόνισε με έμφαση καταληκτικά ο κ. Μαρκόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση