«Η Εργοανάπτυξη Α.Ε.  είναι μοχλός ανάπτυξης» δηλώνει ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης

Ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, Περιφερικός Σύμβουλος φαίνεται πως θα είναι ο νέος πρόεδρος της Εργοανάπτυξης ΑΕ που έχει και τη ευθύνη των Λουτρών Ελευθερών. Στο πλαίσιο αυτό έκανε σχετικές δηλώσεις.

Να σημειωθεί ότι η νέα διοίκηση θα συγκροτηθεί σε σώμα μετά τα Χριστούγεννα και εντός των εορτών όπως και να έχει. Όλα αποφασίστηκαν στη γενική συνέλευση των μετόχων που πραγματοποιήθηκε εκτάκτως. Στο νέο συμβούλιο 7 μελών οι προερχόμενοι από την Καβάλα έχουν την πλειοψηφία αφού είναι 5. Σε αυτούς υπολογίζουμε και τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων.

Πρώτη δουλειά της νέας διοίκησης (στην οποία δεν μετέχουν οι Μαρκόπουλος- Γάκης) είναι η προετοιμασία της επανάληψης της προκήρυξης για να βρεθεί επενδυτής στα Λουτρά των Ελευθερών.

ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΗ

«Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά ώστε να εξασφαλίσουμε επενδυτή» δηλώνει ο κ. Ιωσηφίδης και προσθέτει ότι «Αν και το διοικητικό συμβούλιο θα χρειαστεί περίοδο προσαρμογής κι ενημέρωσης, φαίνεται ότι θα προλάβει εντός του Γενάρη να βγάλει στον αέρα την επαναληπτική πρόσκληση σε κάθε ενδιαφερόμενο. Και όλα αυτά στα πλαίσια της διαφάνειας και της χρηστής διοίκησης. Εμείς θα προσπαθήσουμε τάχιστα να βάλουμε ξανά τις διαδικασίες. Τα λουτρά είναι ένα κεφάλαιο για την περιοχή μας, είναι αναπτυξιακό. Μόλις αναλάβουμε θα δούμε τι έγινε και θα προχωρήσουμε στις νόμιμες διαδικασίες. Γενικά η ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗ είναι ένα εργαλείο ανάπτυξης αλλά θα δούμε και ευρωπαϊκά προγράμματα και θα κάνουμε και το καλύτερο δυνατό για την Περιφέρεια μας. Για την αλλαγή της διοίκησης αρμόδιος είναι ο Περιφερειάρχης μια και στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο θα μας ανακοινώσει επί του θέματος ο ίδιος αρκετά».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας για την διοίκηση της Εργοανάπτυξης αναφέρει: Με την υπ’ αριθ. 1 του Πρακτικού 33/ 21-12-2016 της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της εταιρίας η νέα σύνθεση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας έχει ως εξής : 1) Ιωσηφίδης Αλέξανδρος (Δικηγόρος, Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΑΜ-Θ), 2) Λυπηρίδης Γεώργιος (Πολιτικός Μηχ/κος, Μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΤΕΕ Θράκης), 3)Εκπρόσωπος Π.Ε.Δ: Τσουρουκίδης Ανέστης (Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας), 4)Γρανάς Αρχέλαος (Ιατρός,Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΑΜ-Θ), 5)Δέμπας Μάρκος (Οικονομολόγος, Α ́Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Καβάλας), 6)Πολάτογλου Σωτήρης (Οικονομολόγος), 7)Τσιακίρογλου Μαρία (Πολιτικός επιστήμων, Πρόεδρος ΟΕΒΕΣ Ξάνθης)

«Ας ευχηθώ κάτι καλύτερο, αν και η Ευρώπη δεν είναι πια ειρηνική…. Το μεταναστευτικό θα κάνει και πάλι την εμφάνισή του και τα μνημόνια θα είναι εδώ» σημείωσε καταληκτρικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.