Η ΔΗΜΑΡ στηρίζει Κ. Σιμιτσή για την περιφέρεια όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Έχουμε εισέλθει σε προεκλογική περίοδο και πλέον  όλα είναι αναμενόμενα… Συγκεκριμένα αδιέξοδη σε όλα τα επίπεδα χαρακτήρισε την κυβέρνηση από την Καβάλα, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝ.ΑΛ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης  χθες το μεσημέρι.  

Από το «στόχαστρο» του κ. Θεοχαρόπουλου δεν ξέφυγε ούτε και η Νέα Δημοκρατία, η οποία, όπως τόνισε, δεν αποτελεί λύση για την επόμενη μέρα, ενώ σημείωσε ότι στόχος του ΚΙΝ.ΑΛ. είναι να σπάσει τον στείρο δικομματισμό ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και Νέας Δημοκρατίας.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

«Είναι μια προεκλογική χρονιά σε όλα τα επίπεδα. Εκτιμώ ότι οι εθνικές εκλογές θα γίνουν νωρίτερα από το φθινόπωρο του 2019. Όσο νωρίτερα γίνουν, τόσο το καλύτερο για τη χώρα. Έχουμε μια κυβέρνηση αδιέξοδη σε όλα τα επίπεδα. Δεν έχουμε μια προοδευτική διακυβέρνηση, αλλά το ακριβώς αντίθετο. Ο λαϊκισμός από αντιπολιτευτικός έχει γίνει κυβερνητικός. Ορισμένες προτάσεις για παράδειγμα, στο πλαίσιο της συνταγματικής αναθεώρησης, όπως για λαϊκά δημοψηφίσματα ή αυτό με τους 10.000 κληρικούς που ναι μεν δεν θα είναι δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά θα πληρώνονται μέσω επιδόματος την ίδια ώρα που θα προσληφθούν 10.000 άτομα στο δημόσιο, δε στέκουν. Αυτά συνιστούν τον λαϊκισμό που οδήγησε την χώρα στην κρίση, όπου οδηγηθήκαμε την 5ετια 2004 -2009 της Νέας Δημοκρατίας και του Κώστα Καραμανλή με τα δίδυμα ελλείμματα και με πολιτική αδιέξοδη», ανέφερε σχετικά ο κ. Θεοχαρόπουλος.

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ

«Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι η λύση για την επόμενη μέρα. Μιλάμε για μια πολιτική που θα αποσαρθρώσει τα εργασιακά δικαιώματα και ουσιαστικά θα μας πάει σε μια παλινόρθωση πολιτικών από τις οποίες η χώρα δεν μπορεί να βγει από την κρίση», υπογράμμισε στη συνέχεια των δηλώσεών του ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. αναφερόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση.

«Το ΚΙΝ.ΑΛ. στέκεται απέναντι από όλα αυτά με υπευθυνότητα, με θέσεις συγκεκριμένες και ρεαλιστικές, τις οποίες τις παρουσιάζουμε με στόχο να παντρέψουμε την εμπειρία με την ανανέωση. Στόχος μας είναι να σπάσουμε τον στείρο δικομματισμό ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και Νέας Δημοκρατίας με το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών. Με όλες μας τις δυνάμεις θα προσπαθήσουμε να δώσουμε προοδευτικές λύσεις στους πολίτες. Δεν είναι λύση ο λαϊκισμός και οι απολίτικες δυνάμεις, όπως και ο εθνικισμός. Λύση είναι μια σύγχρονη δημοκρατική παράταξη που θα δώσει ξανά ελπίδα και προοπτική στον τόπο. Δεν πρέπει να καούν ούτε η Αριστερά, ούτε η νέα γενιά από τις ασκούμενες πολιτικές. Θα πρέπει να δοθεί νόημα στη λέξη ελπίδα, με στόχο την προοδευτική αλλαγή», κατέληξε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.