ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

«Η ΔΕΥΑ Νέστου δημιούργησε ιστοσελίδα για την καλύτερη ενημέρωση των πελατών της»  όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Γιώργος  Παναγιωτίδης

Μάκης Παπαδόπουλος
Χαράλαμπος Χρυσανίδης
Αλέξης Πολίτης Βίλλυ Κονδυλίδου
Κίμων Παπαδόπουλος Χρήστος Γάκης
Θόδωρος Μαρκόπουλος
Έφη Βαλίλα

Η ΔΕΥΑ Νέστου δημιούργησε ιστοσελίδα για την καλύτερη ενημέρωση των πελατών της όπως δήλωσε ο πρόεδρος της κ. Παναγιωτίδης, την ίδια ώρα που έχουν ξεπεραστεί τα περισσότερα προβλήματα στην ύδρευση.

Ο κ. Παναγιωτίδης σημείωσε ότι «Σε γενικές γραμμές φέτος η χρονιά ξεκινάει καλά για την ύδρευση,  αν και είχαμε πολλά προβλήματα με την κατασκευαστική εταιρεία του ΤΑΡ. Απλά η δυναμική μας πλέον είναι λίγο καλύτερη, προσπαθούμε για το καλύτερο και στην περιοχή της Κεραμωτής μια και τρέχουμε να προλάβουμε τυχόν προβλήματα  λόγω τουρισμού όπως επίσης προσπαθούμε να κατασκευάσουμε και έναν δεύτερο αγωγό στην Κεραμωτή για να μπορεί να γεμίζει η δεξαμενή της πολύ πιο γρήγορα.

Σε γενικές γραμμές είμαστε καλά από Κεραμωτή ως τον πρώην Δήμο Ορεινού και την Λεκάνη. Εκεί έχουν καθαρισθεί όλες οι πηγές με αποτέλεσμα δύο αντλιοστάσια, Ιούνιο καιρό να μην έχουν πάρει εμπρός, ενώ άλλες φορές να έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν άρα να μην καταναλώνουν και ρεύμα όταν αυτό γινόταν άλλοτε από τον Μάρτιο ακόμη!

Οι δαπάνες σε ρεύμα ήταν μεγάλες άλλοτε. Με λίγα λόγια πάμε καλά».

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Επίσης ο ίδιος ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη και η ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΝ. «Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε είχαμε αυτό ως στόχο. Θέλαμε να κάνουμε την σελίδα μας, αλλά αυτό είναι το χρήσιμο χαρτί για τη ΔΕΥΑ και για τους πολίτες. Η ΔΕΥΑΝ μπορεί γρήγορα να ενημερώνει τους πολίτες και για τις τυχόν βλάβες του ΤΑΡ, αλλά και για άλλα θέματα που πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες οπότε να ενημερώνονται ακόμη και για σπασίματα αγωγών, λόγω παλαιότητας.

Επίσης ανεβάζουμε στη  ΔΙΑΥΓΕΙΑ διαγωνισμούς έργων και άλλα και όλα αυτά γίνονται γνωστά πλέον μέσα από την ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΝ ενώ ενημερώνουμε και για τον κανονισμό της ύδρευσης, αποχέτευσης.

Και εκτός αυτού οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να μας ενημερώνουν μέσω χάρτη για παράδειγμα σε ποιο σημείο έχουμε σπάσιμο αγωγού. Ενημερωνόμαστε κατευθείαν. Το site  λειτουργεί καλά, ο κόσμος το έμαθε, ενημερώνουμε και ενημερωνόμαστε μέσω αυτού».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *