ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

«Η βιογραφία του, όπως την έγραψε ο ίδιος θα παρουσιασθεί στις 16 Μαΐου» δηλώνει ο Γιάννης Εριφυλλίδης για τον πρώην Δήμαρχο Στάθη Εριφυλλίδη

Την βιογραφία του έγραψε ο πρώην δήμαρχος Καβάλας κ. Στάθης Εριφυλλίδης, όπου αναφέρονται τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα αλλά και η πολιτική του σταδιοδρομία.  Ο γιός του κ. Γιάννης Εριφυλλίδης έκανε σχετικές δηλώσεις  τονίζοντας ότι   «Ο πατέρας μου έγραψε την αυτοβιογραφία του, την οποία θέλησε να την παρουσιάσει και φέτος που συμπληρώνει και 70 χρόνια ζωής. Είναι ένα βιβλίο που περιγράφει την πορεία του, από τα παιδικά του χρόνια, μέχρι και σήμερα.

Το πρώτο μισό αφορά στην προσωπική του ιστορία, πως ξεκίνησε ως παιδί από μια πολύ φτωχή οικογένεια, πως κατάφερε να γίνει γιατρός και μετά περνά στο πως ασχολήθηκε με την πολιτική, πως κατάφερε στην πορεία του να εκλεγεί Δήμαρχος Καβάλας.

Το βιβλίο του έχει μεγάλη αξία, έχει κάποιες αποκαλύψεις για την πολιτική ζωή της Καβάλας, τα τελευταία 20-30 χρόνια.

Όλα τα γεγονότα, όπως ακριβώς τα έζησε ο πατέρας μου θέλησε να τα αποτυπώσει στο χαρτί ως παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές των πολιτών.  Νομίζω ότι πρόκειται για μια ιστορική παρακαταθήκη, για ένα ιστορικό ντοκουμέντο και όλα αυτά όπως τα έζησε ο πατέρας μου.

Στις 16 Μαΐου στο Αμφιθέατρο της Νομαρχίας θα παρουσιασθεί το εν λόγω βιβλίο. Πιστεύω ότι είναι μια προσπάθεια με ιστορική αξία. Είναι πολύ σημαντικό που γράφηκε αυτό το βιβλίο».

Μια σκέψη για το “«Η βιογραφία του, όπως την έγραψε ο ίδιος θα παρουσιασθεί στις 16 Μαΐου» δηλώνει ο Γιάννης Εριφυλλίδης για τον πρώην Δήμαρχο Στάθη Εριφυλλίδη

  • Είναι πολύ σημαντικό σπουδαίοι άνθρωποι να αφήνουν παρακαταθήκη στις επόμενες γενεές, εικόνες και βιώματα μέσα από τα μάτια τους και τις προσωπικές τους διαδρομές!!!
    Έτσι διανθίζουμε τα περάσματα μας.
    Καλή επιτυχία Δήμαρχε!!!

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *