ΑθλητικάΚύριο άρθρο

Η Ένωση έκοψε την πίτα της

Σε μία ζεστή ατμόσφαιρα η μεγάλη οικογένεια της ENERGEAN KAVALA BC πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής 27/1 την Κοπή της Βασιλόπιτας στο Αλεξάνδρα Δήμογλου.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βαγγέλης Παππάς ευχαρίστησε όλους που με την παρουσία τους στηρίζουν την ομάδα στα δύσκολα και τόνισε ότι βάζουμε βάσεις για μία πολύ καλή ομάδα που στο μέλλον θα αναπνέει από τα φυτώριά της και θα είναι όσο το δυνατόν σε υψηλότερο επίπεδο. Για να γίνει αυτό τόνισε πρέπει να έχουμε υπομονή επιμονή και θέληση για να το πετύχουμε.

Τέλος Ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά.

Tο φλουρί της Βασιλόπιτας έπεσε στο κομμάτι του Χριστού μας και της Παναγίας, ενώ για κάθε Τμήμα αλλά και για τους γονείς και φίλους του Συλλόγου υπήρχε ξεχωριστό φλουρί με το ανάλογο δωράκι!

Παράλληλα με την Κοπή της Βασιλόπιτας έγινε και η βράβευση των αριστούχων αθλητριών και αθλητών του Συλλόγου Γυμνασίου και Λυκείου για την περυσινή Σχολική Περίοδο 2017-18. Επίσης αναφέρθηκαν τα ονόματα των παιδιών μας που πέτυχαν την είσοδό τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *