ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ τη Σταυρούλα Τσολακίδου που μας έκανε υπερήφανους με την παγκόσμια πρωτιά της στο σκάκι» δήλωσε η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα

«Την ευχαριστούμε πάρα πολύ τη Σταυρούλα Τσολακίδου που μας έκανε υπερήφανους με την παγκόσμια πρωτιά της στο σκάκι» δήλωσε η δήμαρχος Καβάλας κ. Τσανάκα μετά την προχθεσινή βράβευση της Σταυρούλας Τσολακίδου από το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας.

Όπως σημείωσε η κ. Τσανάκα «αυθόρμητα χωρίς να τους το επιβάλει κανένας, οι δημοτικοί σύμβουλοι μόνοι τους σηκώθηκαν όρθιοι όλοι για να χειροκροτήσουν αυτό το νεαρό κορίτσι που μας έκανε επιτέλους να σκάσει λίγο το χειλάκι μας και να χαρούμε μέσα σε αυτή τη ζοφερή εποχή που δύσκολα μπορούμε να χαρούμε πια για οτιδήποτε. Την ευχαριστούμε πάρα πολύ για ότι κάνει για την πόλη της. Γιατί μας κάνει όλους περήφανους και κάνει την Καβάλα ξακουστή στα πέρατα της οικουμένης».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Περί της οικονομικής ενίσχυσης του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας, η δήμαρχος ανέφερε πως «κάθε φορά που η Σταυρούλα φέρνει παγκόσμιο τίτλο ο Σκακιστικός Όμιλος και βέβαια ενισχύεται οικονομικά, γιατί έτσι πρέπει να κάνουμε, αυτό είναι το σωστό και θα το κάνουμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *