ΑθλητικάΚύριο άρθρο

Ευχαριστίες του ΑΟΚ στα Σωματεία Εργαζομένων της ΒΦΛ

Το Δ.Σ. του ΑΟΚ ανακοινώνει τα εξής:

«Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ  ευχαριστεί θερμά  τα 3 σωματεία εργαζομένων των Λιπασμάτων Νέας Καρβάλης που για τρίτη φορά τα τελευταία 4 χρόνια έκαναν μια πολύ σημαντική δωρεά στην ποδοσφαιρική μας ομάδα. Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε τέτοιες επαναλαμβανόμενες πράξεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης αποτελούν μεγάλη  ανάσα για την ομάδα μας που δεν έχει ισχυρούς  χρηματοδότες και καταφέρνει να παλεύει  με την στήριξη του κόσμου και των τοπικών επιχειρήσεων. Αξίζει να μνημονεύσουμε πως η πρώτη μεγάλη δωρεά από πλευράς των λιπασμάτων έγινε την περίοδο 2014-15, η δεύτερη την περίοδο 2015-16 και η τρίτη πριν από λίγες μέρες, ενώ εδώ και πολλά χρόνια είναι άμεση η ανταπόκριση της και στα αιτήματα μας για δωρεάν παροχή λιπασμάτων για την συντήρηση του χλοοτάπητα των γηπέδων μας.
Τέλος , οφείλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για τις μεγάλες χορηγίες από το Επιμελητήριο Καβάλας, το λατομείο Βουγιουκλή, την Εnergean Oil & Gas  και την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Καβάλας που ακόμα μια χρονιά  στέκονται στο πλευρό μας και δίνουν πνοή στο καραβάκι μας. Σύντομα θα ακολουθήσει και αφιέρωμα σε όλες τις επιχειρήσεις που μας στηρίζουν, ως ένα ελάχιστο ευχαριστώ για την συγκινητική βοήθεια τους!

 

ΥΓ: Tην Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο δημοτικό γήπεδο Σερρών για να στηρίξουμε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας!»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *