Ευχαριστίες του ΑΟΚ για τους φιλάθλους

Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο. Καβάλα εκφράζει την μεγάλη ικανοποίηση της στον φίλαθλο & επαγγελματικό κόσμο της Καβάλας για την συγκινητική ανταπόκριση του στην φετινή προσπάθεια. Παρόλο που το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει σε ένα μήνα, είναι πολύ ενθαρρυντικό πως παρουσιάζεται αρκετά μεγάλη κινητικότητα τόσο στην διάθεση καρτών οικονομικής ενίσχυσης όσο και στις χορηγίες με την τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων.

«Είμαστε πεπεισμένοι πως αυτό είναι μόνο η αρχή και θα έρθουν κοντά μας ακόμα περισσότεροι, πράγμα που θα αποτελέσει μια επιπλέον ώθηση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Άλλωστε ο ΑΟΚ είναι η μητρόπολη του αθλητισμού της πόλης μας και μόνο ενωμένοι, όλοι μαζί θα μπορέσουμε να τον επαναφέρουμε εκεί που απαιτεί το παρελθόν του και φωνάζει η ιστορία του! Ελάτε μαζί μας, το ταξίδι ξεκινάει και είναι πεποίθηση και χρέος μας να φτάσουμε στον πολυπόθητο προορισμό!» σημειώνει η Διοικούσα Επιτροπή του ΑΟΚ.

ΑΝΑΒΟΛΗ  

Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο. Καβάλας ενημερώνει πως κατόπιν αιτήματος του Αγροτικού Αστέρα αναβάλλεται ο προγραμματισμένος για την Τετάρτη 29/8 φιλικός αγώνας.  Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τόσο τoυς κατοίκους του Βώλακα Δράμας όσο και το προσωπικό & τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου “Αλώνι” για την άψογη φιλοξενία τους κατά την διάρκεια της 10ήμερης παραμονής μας της ομάδας μας στην περιοχή τους.

Φωτό: Λάσκαρης Τσούτσας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.