ΑθλητικάΚύριο άρθρο

Επιτυχίες του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας στο 1ο Προκριματικό Πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ

Η αγωνιστική χρονιά που διανύουμε, συνεχίζεται εντατικά και με αμείωτους ρυθμούς για τον ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας ο οποίος αυτή τη φορά έλαβε μέρος στο 1ο Προκριματικό Πρωτάθλημα της Ένωσης ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδος(ΕΤΑΒΕ) που με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον Κλειστό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου στις το Σαββατοκύριακο 19-20 Ιανουαρίου 2019.

Πρόκειται για ένα ακόμα βαθμολογούμενο πρωτάθλημα στο οποίο συμμετείχαν συνολικά 1100 αθλητές από 105 αθλητικούς συλλόγους.

ΜΕ 12 ΑΘΛΗΤΕΣ

Να σημειωθεί ότι ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας συμμετείχε στην διοργάνωση με τους αθλητές, Ιωάννου Πασχάλη, Καραμάνη Δημήτρη, Αγγή Παναγιώτη, Βουζίκη Κωνσταντίνο, Δεϊρμεντζόγλου Χαράλαμπο, Καζαντζίδου Ειρήνη, Λουτσίδου Έλενα, Πατένταλη Κυριακή, Καρακίτη Δημήτρη, Καρακίτη Θεόδωρο, Κεφαλίδη Θεοχάρη και Κεφαλίδη Δημήτρη.

Από τους συνολικά 12 αθλητές του καβαλιώτικου συλλόγου που συμμετείχαν στο εν λόγω Πρωτάθλημα, οι 6 από αυτούς κατέκτησαν μια θέση στο βάθρο των νικητών πραγματοποιώντας μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση για τον ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας. Συγκεκριμένα, διακρίθηκαν και κατέκτησαν τη δεύτερη θέση ο αθλητής Κεφαλίδης Δημήτρης, και την τρίτη θέση αντίστοιχα οι Δεϊρμετζόγλου Χαράλαμπος, Καζαντζίδου Ειρήνη, Λουτσίδου Ελένη, Πατένταλη Κυριακή και Καρακίτης Θεόδωρος.

Από την πλευρά του μάλιστα; Προπονητής του καβαλιώτικου συλλόγου, Χάρης Παλτόγλου δήλωσε ικανοποιημένος από την συμμετοχή των αθλητών του στο 1ο Προκριματικό Πρωτάθλημα της Ένωσης ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) και υπογράμμισε ότι με τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους, άφησαν ακόμη μεγαλύτερες υποσχέσεις για το μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *