Επιθεώρηση σχολείων από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Καβάλας Απόστολο Μουμτσάκη

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Καβάλας, Απόστολος Μουμτσάκης και ο Πρόεδρος της δευτεροβάθμιας ενιαίας σχολικής επιτροπής, Θανάσης Δασκαλούδης, επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί σχολικές μονάδες της πόλης, προκειμένου να εξετάσουν επισταμένως τις τελευταίες λεπτομέρειες για την ομαλή επαναλειτουργία τους.

Όπως διαπιστώθηκε από την επαφή που είχαν με τους διευθυντές των σχολείων, οι εργασίες καθαρισμού των αιθουσών διδασκαλίας ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες, ενώ στη διάθεση των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού, με μέριμνα του Δήμου Καβάλας και του αρμόδιου υπουργείου, βρίσκονται επαρκείς ποσότητες αντισηπτικών και υλικών καθαριότητας, για την τήρηση των αναγκαίων μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Με απόφαση του κ. Μουμτσάκη, από την αρχή της επόμενης εβδομάδας θα αυξηθεί ο αριθμός των σχολικών καθαριστριών σε όλα τα Λύκεια του Δήμου Καβάλας και όπου κριθεί απαραίτητο θα πραγματοποιηθούν απολυμάνσεις, κατόπιν σχετικών υποδείξεων του νομίατρου της Π.Ε. Καβάλας, Χρήστου Παπαδόπουλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.