Επεισοδιακές οι εκλογές της ΟΝΝΕΔ στην Καβάλα την περασμένη Κυριακή

Επεισοδιακές αποδείχτηκαν οι εκλογές της ΟΝΝΕΔ στην Καβάλα την περασμένη Κυριακή με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Δράκο να μην κρύβει τον προβληματισμό του.

Στις δηλώσεις του ο κ. Δράκος σημείωσε πως «πράγματι την Κυριακή είχαμε εκλογές για την ανάδειξη νομαρχιακών και δημοτικών οργανώσεων στη νεολαία του κόμματος στα γραφεία του κόμματος. Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε κάτι γιατί ακούω διάφορα πράγματα δυο μέρες και ακούω πράγματα που δεν ισχύουν.  Η ΟΝΝΕΔ είναι ανεξάρτητη δεν υπάγεται σε καμιά νομαρχιακή οργάνωση πουθενά. Ο μόνος που έχει αρμοδιότητα στην ΟΝΝΕΔ είναι ο πρόεδρος του κόμματος, κανένας άλλος. Άρα για ότι λέγεται μεταφέρουμε τις προσωπικές μας απόψεις. Τώρα για την Κυριακή, πράγματι υπήρχαν κάποιες εντάσεις, κάποιες ενστάσεις για τη διαδικασία που δεν ήταν δυνατόν να διευθετηθούν από την τοπική εφορευτική επιτροπή. Κι έτσι περί τις 2 η ώρα το μεσημέρι η κεντρική εφορευτική επιτροπή αποφάσισε την αναβολή των εκλογών. Αυτά είναι τα γεγονότα όπως ακριβώς έγιναν. Τα επόμενα βήματα είναι ή η γραμματεία, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ορίζει προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή ή προσδιορίζει μια άλλη ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών».

4Ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Για την πολιτική επικαιρότητα ο κ. Δράκος σχολίασε πως «προχθές υπογράψαμε το τέταρτο μνημόνιο χωρίς χρηματοδότηση, γιατί είναι το μόνο μνημόνιο χωρίς χρηματοδότηση. Κι από κει και πέρα θα δούμε τη διαδικασία. Έχω την εντύπωση ότι έχουμε τα μέτρα αυτά, δεν ξέρω τώρα τα αντίμετρα ποια θα είναι, αλλά τα 3,6 δις ευρώ είναι μεγάλο νούμερο. Θα δούμε πώς θα κυμανθεί και σε ποιες τάξεις ανθρώπων θα κυμανθεί, θα το δούμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση