Επαναλειτουργούν, πιθανότατα από τις 11 Μαΐου, τα εξωτερικά ιατρεία, τα χειρουργεία και τα απογευματινά ιατρεία του Νοσοκομείου Καβάλας

Το Υπουργείο Υγείας ζήτησε προτάσεις από το Νοσοκομείο Καβάλας για την επαναλειτουργία των εξωτερικών Ιατρείων, των Χειρουργείων και των απογευματινών Ιατρείων. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Ντίνος Κλειτσιώτης ανέφερε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσουν στις 11 Μαΐου τη λειτουργία τους.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «το υπουργείο Υγείας ζήτησε να κάνουμε προτάσεις και να καταλήξει στο πότο θα ξεκινήσουμε δειλά- δειλά τη λειτουργία των εξωτερικών ιατρείων, των χειρουργείων και των απογευματινών ιατρείων. Κάναμε τη Δευτέρα σύσκεψη με τους γιατρούς του παθολογικού τομέα. Ακολούθησε την Τρίτη σύσκεψη του χειρουργικού τομέα. Θα καταθέσουν τις προτάσεις τους αλλά απ’ ό,τι καταλαβαίνω προσανατολιζόμαστε να ξεκινήσουμε μάλλον από τις 11 Μαΐου, οπωσδήποτε με μέτρα προφύλαξης, με λιγότερους ασθενείς σε καθημερινή βάση. Θα τηρήσουμε όλες τις οδηγίες του υπουργείου, για να μην υπάρχει συνωστισμός. Τα ραντεβού θα είναι συγκεκριμένα και το αν θα είναι ανά μισή, ανά μία ώρα ή κάτι άλλο θα το αποφασίσουν οι γιατροί μας. Από τις 11 Μαΐου θα ξεκινήσουμε να μπαίνουμε σε μία διαδικασία επιστροφής στην κανονικότητα και να βλέπουμε πλέον τα εξωτερικά ιατρεία, τα απογευματινά, τα χειρουργεία».

ΔΩΡΕΑ

Για τη δωρεά από τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας είπε ότι «γενικά οι τοπικοί φορείς έχουν βοηθήσει το Νοσοκομείο αυτό το διάστημα. Τη Δευτέρα ήρθε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, κ. Λεμονίδης, μας έφερε κάποια δωρεά. Τον ευχαριστώ και πάλι.

Είναι, πάντως, γεγονός ότι το υπουργείο Υγείας  δεν μας έχει αφήσει από υγειονομικό υλικό. Έχουμε επάρκεια αλλά όλες οι προσφορές, από την πιο μικρή μέχρι τη μεγαλύτερη, είναι δεκτές από το Νοσοκομείο μας. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους μέσα από την καρδιά μου, για τη βοήθειά τους προς το νοσοκομείο σ’ αυτό το δύσκολο διάστημα που περνάει όλο το υγειονομικό σύστημα της χώρας και παγκοσμίως.

Κάθε προσφορά δεκτή από το νοσοκομείο μας. Κι αυτό δείχνει την αγάπη του κόσμου για τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.