Επανέρχεται δυναμικά από την Δευτέρα ο Σύλλογος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου Καβάλας

Από την Δευτέρα επαναλειτουργεί ο Σύλλογος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου Καβάλας προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε ασθενείς και μέλη. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Παναγιώτης Φώτου σε δηλώσεις του έκανε γνωστό θα επανέλθουν σταδιακά σε όλες τους τις δράσεις.

 Σύμφωνα με τον κ. Φώτου «Πράγματι ο Σύλλογος μας από τη Δευτέρα θα ενεργοποιηθεί εκ νέου. Πάμε εκ νέου με κανόνες ασφαλείας βέβαια. Τα μέλη  μας και όποιος θέλει γενικά να έρθει στον σύλλογο μας θα πρέπει να κάνει  πρώτα ένα τηλεφώνημα για να τον  δεχθούμε. Θα είμαστε εκεί. Φυσικά σε όλο αυτό το διάστημα των 2 μηνών  ο σύλλογος μας ήταν παρόν.

 Με μεταγωγή του τηλεφώνου μας εξυπηρετούσαμε και τα μέλη αλλά και τους  ασθενείς οι οποίοι είχαν κάποια προβλήματα.

 Επίσης δεν σταμάτησε το πρόγραμμα βοήθειας των απόρων καρκινοπαθών. Ήμασταν λοιπόν παρόντες και  από τη Δευτέρα όμως θα είμαστε στα γραφεία μας και θα περιμένουμε τους ανθρώπους  μας να έρθουν και να τους εξυπηρετήσουμε».

 ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΟΛΩΝ

Και πρόσθεσε πως «Θα πρέπει να πω βέβαια σε αυτό το σημείο ότι όλο αυτό το διάστημα και εμείς συμπαρασταθήκαμε τόσο στους γιατρούς του Ογκολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου καβάλας   όσο και στο Νοσοκομείο.

 Προσφέραμε αυτό που μπορούσαμε. Και είμαστε πάντοτε κοντά στους ασθενείς που προσέρχονται στο Ογκολογικό Τμήμα. Έτσι εφοδιάσαμε με χειρουργικές μάσκες το Ογκολογικό Τμήμα, τόσο για το προσωπικό όσο και για τους ασθενείς μας.

 Η δράση μας δεν σταματά. Θα συνεχισθεί. Βέβαια είμαστε και εμείς μέσα στο κλίμα της προσοχής και της ασφάλειας. Κάποιες δράσεις που κάναμε κάθε χρόνο φέτος θα χρειασθεί να τις αναβάλουμε.

 Για παράδειγμα  κάναμε μια δράση σχετικά με το κάπνισμα, μια ωραία εκδήλωση που ερχόταν οι συμπολίτες μας και έκαναν έλεγχο πνευμόνων δεν θα γίνει. Θα  προσπαθήσουμε όμως να κάνουμε την άλλη μας δράση, δηλαδή την προσφορά αντηλιακών κρεμών στις μητέρες για τα μικρά παιδιά.

 Προσπαθούμε να είμαστε μέσα στο πρόγραμμα μας.  Δυστυχώς τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα αλλά είμαστε παρόντες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.