ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Επί ποδός χθες η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας λόγω της κακοκαιρίας

Επί ποδός ήταν χθες όλη την ημέρα η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας λόγω της κακοκαιρίας. Ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Τσουρουκίδης «όργωσε» τον Δήμο Καβάλας και κυρίως την Νέα Καρβάλη που γιόρτασε χθες τον Πολιούχο της Άγιο Γρηγόριο. Μάλιστα παρακολούθησε και την θεία λειτουργία στον Ιερό ναό Αγίου Γρηγορίου στην Καρβάλη.

Ο κ. Τσουρουκίδης δήλωσε ότι «αυτή η βροχή έφερε το πάνω- κάτω γιατί υπήρχαν πολλοί μικροπωλητές και στη Νέα Καρβάλη και με τη βροχή δημιουργήθηκε πρόβλημα. Σε άλλα σημεία δεν είχαμε πρόβλημα. Λειτούργησε καλά ο όποιος καθαρισμός κάναμε στα φρεάτια. ίσως να έχουμε αφήσει και κάποιο, αλλά θα ενημερώσουμε αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Δουλέψαμε 24 ώρες το 24ωρο και η αντίδρασή μας ήταν άμεση όπου υπήρχε πρόβλημα. Οι τηλεφωνικές γραμμές μας είναι όλες ανοιχτές (2510-620516 και 2510-223514).

Νομίζω δεν είχαμε τίποτα. Την Τετάρτη είχαμε κάποιες κατολισθήσεις, μία αρκετά μεγάλη μετά τη Νεάπολη πηγαίνοντας για το Παληό. Αντιδράσαμε αμέσως. Κι είχαμε ακόμη μία στον Άγιο Σίλα.

Είμαστε σε επιφυλακή. Ό,τι συμβαίνει είμαστε τα πρώτα τηλέφωνα που ειδοποιεί η Τροχαία. Εμάς ζητούν ως υπηρεσία και ανταποκρινόμαστε. Είναι κάτι που πρέπει να διορθωθεί γιατί δεν είναι υπεύθυνη γι’ αυτά η Υπηρεσία Καθαριότητας. Υπάρχει και η Περιφέρεια που πρέπει να απευθύνονται για τους δρόμους που της ανήκουν και άλλες υπηρεσίες».

ΠΛΗΓΩΘΗΚΕ Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΑΣ

Για τη συμφωνία των Πρεσπών που ψηφίστηκε χθες, είπε «σήμερα πληγώνεται η περηφάνια του Έλληνα. Ό,τι κι αν μας λένε, αυτή είναι η αλήθεια. Μας κούνησαν το δάχτυλο και μας είπαν «θα βάλετε το όνομα που θέλουμε εμείς κι όχι εσείς». Όλος ο κόσμος ξέρει ότι μπορεί εκεί η περιοχή να έχει ένα μικρό κομμάτι που λέγεται Μακεδονία όμως και η Τουρκία έχει κομμάτι που λέγεται Μακεδονία. Ο Μέγας Αλέξανδρος έβαλε αυτό το όνομα στα πέρατα του κόσμου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *