Κύριο άρθροΠεριβάλλον

Επί ποδός η υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας για χόρτα και ακτές παρά την έλλειψή προσωπικού

Μάκης Παπαδόπουλος
Χαράλαμπος Χρυσανίδης
Αλέξης Πολίτης Βίλλυ Κονδυλίδου
Κίμων Παπαδόπουλος Χρήστος Γάκης
Θόδωρος Μαρκόπουλος
Έφη Βαλίλα

Παρά τις ελλείψεις σε προσωπικό η υπηρεσία Καθαριότητα του Δήμου Καβάλας πασχίζει να καθαρίσει τα χόρτα από διάφορες περιοχές της Καβάλας. Ο Αντιδήμαρχος Καβάλας κ. Ζήσης Μπόνιας τόνισε πως παλεύουν καθημερινά με ελάχιστο προσωπικό…

Συγκεκριμένα ο κ. Μπόνιας ανέφερε πως «ότι και να πω ο κόσμος έχει δίκιο. Προσπαθούμε όπου υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα να επεμβαίνουμε. Τώρα επεμβαίνουμε στο δασάκι της Παναγούδας που είχε γίνει δάσος, εκεί με δυο άτομα προσπαθούμε να καθαρίσουμε, σιγά σιγά θα την καθαρίσουμε όλη την έκταση, θα το παλέψουμε. Έχουμε πρόβλημα με την εργολαβία, υπάρχει μια ένσταση που μας πήγε πιο πίσω. Το παλεύουμε. Είχε ξεκαθαρίσει η επιτροπή τις προσφορές και υπήρξε ένσταση από κάποιον άλλο και πάει πίσω η διαδικασία».

ΕΠΟΧΙΚΟΙ

Ερωτηθείς αν υπάρχει πιθανότητα να προσληφθούν και άλλοι εποχικοί στο δήμο, διευκρίνισε ο κ. Μπόνιας «ναι, λόγω του ότι φέτος δεν έχουμε Κοινωφελή Εργασία θα πάρουμε εποχικούς. Τώρα τρέχει ένα δίμηνο, παλεύουμε με τις ακτές, με το πράσινο, με την καθαριότητα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ακόμα ένα δίμηνο αλλιώς δεν βγαίνει η χρονιά».

ΑΚΤΕΣ

«Με τις ακτές κι εκεί ο επόπτης με 5 – 6 άτομα έχει βάλει μια τάξη, έβαλε τις ομπρέλες που έπρεπε να βάλει, έχει βάλει καρέκλες, προσπαθεί με την καθαριότητα. Παράπονα θα υπάρχουν πάντα. Έχουν δίκιο όμως. Η αλήθεια να λέγεται. Αν είχαμε 20 άτομα στις ακτές θα υπήρχαν πιο πολλές απαιτήσεις. Τώρα με λίγα άτομα πηγαίνουμε Ραψάνη, Παληό, Άσπρη Άμμο. Το παλεύουμε, τουλάχιστον αδιάφοροι δεν είμαστε» τόνισε καταληκτικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *