Επίθεση με αυγά και ντομάτες από τους απεργούς της ΒΦΛ δέχθηκαν χθες το πρωί τα λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ

Να σταματήσουν τις επιθέσεις στα λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ ζήτησε ο πρόεδρος του φορέα κ. Τσεντεμεϊδης από τους απεργούς στη Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων κατά τη διάρκεια της μεταφοράς εργαζομένων στο εργοστάσιο. Χθες το πρωί απεργοί εκσφενδόνισαν αυγά και ντομάτες στα λεωφορεία που μετέφεραν απεργοσπάστες, ενώ σε μία περίπτωση έσκισαν και ένα λάστιχο λεωφορείου. Ο κ. Τσεντεμεϊδης ζήτησε να υπάρξει συμβιβαστική λύση μεταξύ των δύο μερών, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση τραγική, υπενθυμίζοντάς ότι το ΚΤΕΛ έχει υπογράψει σύμβαση με τη Βιομηχανία για τη μεταφορά εργαζομένων.

Στις δηλώσεις του ο κ. Τσεντεμεΐδης ανέφερε πως «και την προηγούμενη φορά και τώρα έγινε μεταφορά εργαζομένων, το Υπεραστικό έχει υπογράψει μια σύμβαση εδώ και πάρα πολύ καιρό με τα Λιπάσματα. Το πρωί στις 6 χθες στο πρώτο δρομολόγιο οδηγοί δέχτηκαν επίθεση από τους απεργούς με αυγά, ντομάτες, ακόμα και λάστιχα τρύπησαν. Είναι κρίμα γιατί και τα παιδιά που πηγαίνουν στο εργοστάσιο είναι εργάτες όπως και οι απεργοί. Από κει και πέρα νομίζω ότι πρέπει να βρεθεί μια διαφορετική λύση, όλος ο κόσμος θέλει λειτουργήσει το εργοστάσιο. Αν δεν συμφωνούν οι μεν με τους δε είναι θέμα που πρέπει να συζητηθεί εσωτερικά».

ΤΡΑΓΙΚΟ

«Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει με τα λεωφορεία γιατί στα 3,5 χρόνια της θητείας μου στο Υπεραστικό υπήρχε μεγάλο ποσό οφειλόμενο προς το ΚΤΕΛ από την τότε  ΒΦΛ, είχα έρθει σε επαφές δεν έδωσε σημασία κανένας και τώρα τα λεωφορεία δέχονται επίθεση με αυτόν τον τρόπο που είναι απαράδεκτος. Τους έχω καλέσει όλους, έχω κάνει και προσωπική επαφή, την προηγούμενη φορά πήγα στην πύλη του εργοστασίου και τους είπα ότι από τη στιγμή που εμείς έχουμε υπογεγραμμένη σύμβαση δεν μπορούμε να σταματήσουμε τα δρομολόγια. Εμείς μεταφέρουμε εργάτες και είμαστε σε αυτό το σημείο που βρίσκονται και οι ίδιοι και θα ήθελα πάρα πολύ να σταματήσουν αυτές οι επιθέσεις προς τα λεωφορεία. Προσωπική μου άποψη δεν θα πω ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο, όμως πρέπει να λειτουργήσει το εργοστάσιο με τον α ή β τρόπο. Δεν θα φτάσουμε στο σημείο να έχουμε και θύματα από μια απεργία. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει, δεν φταίει σε τίποτα το Υπεραστικό πρέπει να δούμε διαφορετικά αυτό το κομμάτι γιατί είναι άδικο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση